1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Burdur Gölü'nde sujeti şenliği
Burdur Gölü'nde sujeti şenliği

Burdur Gölü'nde sujeti şenliği

Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları, Burdur Gölü'nde gerçekleştirildi. Flyboard, motosiklet ve yamaç paraşütü gösterilerinin de yapıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

A+A-

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Burdur Belediyesi'nin desteğiyle Burdur Gölü'nde düzenlenen şampiyonaya Türkiye'nin çeşitli illerinden 58 sporcu kayıt yaptırdı. Burdur Gölü'nde ilk defa düzenlenen ve gün boyu süren şampiyonada 'standart 1' sınıfında Emin Durmaz, 'standart 2' sınıfında Kaan Şanver, 'standart 3' sınıfında Özkan Piro 'free stil' ve 'pro açık' kategorilerinde ise Ali Komşusu birinci oldu. 'Kadınlar Kupası'nda ise Ahu Atmaca ilk sırada yer aldı.

ASKER SELAMI VERDİLER

Şampiyonada sporcular flyboard ile gölde çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirdi. Süpermen kostümü giyerek Türk bayrağı taşıyan sporcunun gösterisi izleyicilerden alkış alırken bir sporcu da flyboard üzerinde asker selamı verdi. Şampiyonada sujeti yarışlarının yanı sıra motosiklet gösterisi ve yamaç paraşütüyle atlayışlar da gerçekleştirildi.

virahaber.com

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.