1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. Cannes Boat Show’dan sonra ilk defa Türkiye’de
Cannes Boat Show’dan sonra ilk defa Türkiye’de

Cannes Boat Show’dan sonra ilk defa Türkiye’de

Karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show 14 Şubat 2015’te kapılarını deniz tutkunlarına açıyor.

A+A-

“Karanın Bittiği Yerde Yeni Bir Yaşam Başlar” mottosu ile sektörün yenilikçi ve en güvenilir markası Deniz Yatçılık, SeconDN markası ile ikinci el tekneleri müşterileri buluşturuyor. 

Ödüllü bir çok modelin ve ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan teknelerin yanı sıra Cannes Boat Show’dan sonra ikinci dünya lansmanı yapılacak ve Türkiye’de ilk defa sergilenecek olan Absolute 60 FLY, Absolute Navetta 58, Absolute 56 STY HardTop, Sea Ray 270 Sundeck ve Sea Ray 230 SLX merakla beklenen modeler arasında yer alıyor. Yurt dışından bir çok bayiinin de katılacağı lansmana Rusya, İtalya, Hırvatistan ve Lübnan’dan yoğun ilgi gösteriliyor.

Ödüllü Markalara 5 Yıldızlı Bayii

Deniz Yatçılık’a Bir Beş Yıldız Daha!

Brunswick Grubu tarafından Amerikan ve Avrupa tekne endüstrisinde 6 yıldır uygulanan Beş Yıldızlı Bayii Programı’nı (Five Star Dealer Certification Program) başarıyla tamamlayan ve Türkiye’de yatçılık denince akla gelen ilk isimlerden olan Deniz Yatçılık, 2013 yılında olduğu gibi 2014’te de Avrupa’da Beş Yıldızlı Bayi Sertifikası’nı alan şirket oldu. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Deniz Yatçılık Ailesi bu sertifika ile sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da örnek gösterilen firmalar arasında yer almaya devam ediyor.

s1-018.jpg

s2-020.jpgs3-016.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.