1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. ÇOMÜ, Dekompresyon Planlama programını ücretsiz sunuyor
ÇOMÜ, Dekompresyon Planlama programını ücretsiz sunuyor

ÇOMÜ, Dekompresyon Planlama programını ücretsiz sunuyor

ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Dünyada Dalış ve Sualtı Yazılım Programını, ünlü Pastodeco firmasıyla yaptığı işbirliği sonucunda, yüksek kaliteli dalış dekompresyon planlama yazılımının ilk Türkçe destekli versiyonunu piyasaya sürdü.

A+A-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Dünyada Dalış ve Sualtı Yazılım Programını, ünlü Pastodeco firmasıyla yaptığı işbirliği sonucunda, yüksek kaliteli dalış dekompresyon planlama yazılımının ilk Türkçe destekli versiyonunu piyasaya sürdü.

Uluslar arası işbirliğine ve eğitimde yüksek kaliteye önem veren ÇOMÜ-Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi dalış ve sualtı teknolojisi biliminde gerçekleştirdiği bu uluslar arası işbirliği ile sualtı çalışmalarında uluslar arası platformda yerini ve tanınırlığını arttırmayı hedefliyor.

Ayrıca yazılımın yakın zamanda Android / Win ve Mac OSX versiyonları da kullanıma sunulacak.Yazılım http://pastodeco.antoniopastorelli.com/ linkinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.