1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Cruisers yeni inşa ettiği 60 Cantius’u piyasaya sürüyor
Cruisers yeni inşa ettiği 60 Cantius’u piyasaya sürüyor

Cruisers yeni inşa ettiği 60 Cantius’u piyasaya sürüyor

Yat üreticisi Cruisers’ın şimdiye kadar tasarladığı en büyük yat olma özelliğini taşıyan 60 Cantius’un tanıtımı yapıldı. Çift Volvo 725 beygir motora sahip olan 60 Cantius motoryat, 35 knot’u aşan sürate erişebiliyor.

A+A-

Yat üreticisi Cruisers, şimdiye kadar tasarladığı en büyük motoryat modeli 60 Cantius’u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tanıtımı henüz gerçekleşen yeni Cruisers 60 Cantius, aşırı modern detaylarıyla dikkat çekiyor. Yatvitrini’nin haberine göre 60 Cantius motoryatın tasarımında ise, Belçikalı tasarımcı Facheris imzası var. 

Sports yacht olarak adlandırılan, sportif motoryatlar sınıfında yer alan yeni 60 Cantius, emsal boydaki diğer modellere nazaran sunduğu çok geniş yaşam alanlarıyla öne çıkıyor.

Son derece kullanışlı olan iç kısmında çok geniş iki adet kamara mevcut. Gövdenin ortasında, tam genişlikte tasarlanmış olan tekne sahibi kamarası ve standart misafir kamarasının yanı sıra; ihtiyaç halinde üçüncü bir yatak kısmı, tekne sahibi kamarasının sancak tarafında yer alan L-şeklindeki oturma grubundan dönüşebiliyor. 

Motoryatın tüm sosyal yaşam alanı ise ana güvertede yer alıyor. Kapalı hard top tavana sahip ana güverte, son derece modern bir dekorasyona sahip. Dekorasyonun ötesinde yine en güncel teknolojiler ile donatılmış olan motoryatın iç kısmında mutfak bölümü kıç tarafta konumlanıyor. Oturma ve yemek alanı olarak kullanılabilen bölümde ise C-şeklinde yerleşmiş bir koltuk takımı mevcut. 

Çift Volvo 725 beygir motora sahip olan 60 Cantius motoryat, bu IPS teknolojili kuyruk motorları sayesinde 35 knot’u aşan süratlere erişebiliyor. 

 

 

virahaber.com

 
Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.