1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Delphia 24 Kupası’nı İstanbul Üniversitesi kazandı
Delphia 24 Kupası’nı İstanbul Üniversitesi kazandı

Delphia 24 Kupası’nı İstanbul Üniversitesi kazandı

Uluslararası Istanbul Boat Show’un 35. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Delphia 24 Kupası Üniversiteler Arası Yelken Yarışı’nın galibi İstanbul Üniversitesi Yelken Kulübü oldu.

A+A-

Vira Yatçılık |Delphia Yachts Sailing Academy tarafından, 35.Uluslararası Istanbul Boat Show'un ev sahipliğinde ve UBM EMEA (Istanbul)'un katkılarıyla düzenlenen Delphia 24 Kupası Üniversiteler Arası Yelken Yarışı, 7 Ekim tarihinde Pendik Marintürk İstanbul City Port’ta gerçekleştirildi. Dümenci toplantısı ile başlayan etkinlik "fleet race" formatında düzenlendi ve 11 üniversite birbirine eş Delphia 24 One Design modeli tekneler ile yarıştı. Uluslararası Istanbul Boat Show, yat sektörünün gelişmesine sağladığı katkının yanısıra özellikle gençlere denizcilik kültürü aşılanmasına yönelik üstlendiği misyon doğrultusunda Delphia 24 Kupası Üniversiteler Arası Yelken Yarışı'na ev sahipliği yaptı. 

Bahçeşehir, Bilgi, Boğaziçi, Doğuş, İstanbul, İTÜ, Kocaeli, Marmara, Sabancı, Piri Reis ve Yıldız Teknik üniversitelerinin katılımı ile gerçekleşen Delphia 24 Kupası Üniversiteler Arası Yelken Yarışı'nda; İstanbul Üniversitesi Yelken Kulübü birinciliği alırken, Kocaeli Üniversitesi Yelken Kulübü ikinci, Boğaziçi Üniversitesi Yelken Kulübü de üçüncü sırada yer aldı.

Yoğun ilginin olduğu yarışın hemen ardından düzenlenen törende ödüllerini alan ekipler, 35. Uluslararası Istanbul Boat Show ve UBM EMEA (Istanbul)’un katkılarıyla Vira Yatçılık | Delphia Yachts Stantı'nda düzenlenen Happy Hour Partisi’nde eğlenerek yorgunluk attılar. Boat Show süresince, #delphia24cup hashtag'i ile paylaşımda bulunan ve en çok beğeniyi alan bir şanslı takipçi de Vira Yatçılık tarafından 19 - 22 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan "SAIL BREAK - Marmaris" etkinliğine ücretsiz katılım hakkı kazanacak.

yelkenyaris1.jpg

yelkenyaris2.jpg

yelkenyaris3.jpg

yelkenyaris4.jpg

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.