1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. ​Deniz tutkunları CEO Marine Sohbetleri'nde buluşacak
​Deniz tutkunları CEO Marine Sohbetleri'nde buluşacak

​Deniz tutkunları CEO Marine Sohbetleri'nde buluşacak

Fortune CEO Marine Sohbetleri'nin ilki 9-10 Ekim tarihlerinde Pendik Marintürk İstanbul City Port'ta yapılacak.

A+A-

Deniz tutkunu CEO'lar ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleşecek Fortune CEO Marine Sohbetleri'nin ilki 9-10 Ekim tarihlerinde Pendik Marintürk İstanbul City Port'ta yapılacak. 

İş dünyasının temsilcileri, Boat Show'un seçkin ziyaretçileriyle buluşup deniz ve teknelere dair deneyim ve görüşlerini Fortune CEO Marine Sohbetleri'nde paylaşacaklar. 

9 Ekim tarihinde Fatih Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek seminerde konuşmacı olarak Kadınlar Yelken Okulu Kurucuları Neslihan Karayel ile Lale Manço Ahıskalı yer alacak. 

10 Ekim tarihinde Ali Ağaoğlu'nun moderatörlüğündeki sohbetin konuşmacıları ise Gorbon Sports Management Kurucu ve Yönetici Ortağı Orhan Gorbon, Burgan Leasing CEO'su Cüneyt Akpınar, Namet ortaklarından Mehmet Emin İnozü, Cahilcesareti.org Kurucuları Uğur Yavaş ile Maral Ceranoğlu olacak. 

Deniz tutukunu CEO'lar Boat Show'da dostluğa yelken açacak

Bu yıl, 6-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Pendik Marintürk İstanbul City Port'ta gerçekleşecek Uluslararası Istanbul Boat Show, birbirinden göz alıcı teknelerin yanısıra fuar alanında düzenlediği etkinliklerle de göz dolduracak. Deniz tutkunu CEO'ların dostluğa yelken açacakları CEO Marine Sohbetleri, yelken, kürek, paddle board, sörf sporları ile dalgalara meydan okumak isteyen ama henüz deneyimleme fırsatı bulamayanları için ücretsiz eğitimler, uzman konuklardan denizde beslenmenin ipuçları, dalış dünyasına dair herşey, çocukken kağıttan kayık yapmayı sevenler için yat tasarım dünyasının sırları, dünyada olduğu gibi ülkemizde de hem çocukları hem de büyüklerin kalbini kazanan mavi dostlarımız, Şirinler Müzikali ile Uluslararası Istanbul Boat Show'da olacak.

virahaber.com

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.