1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Deniz tutkunlarını buluşturan festival
Deniz tutkunlarını buluşturan festival

Deniz tutkunlarını buluşturan festival

Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali bugün başlıyor.Ülkemizin keşfedilmeyi bekleyen güzel koyu Orhaniye'de 4-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek organizasyona Martı Marina & Yacht Club evsahipliği yapıyor.

A+A-
 

Ege'nin en keyifli deniz buluşması 'Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali' başlıyor. Ülkemizin keşfedilmeyi bekleyen güzel koyu Orhaniye'de 4-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek organizasyona Martı Marina & Yacht Club evsahipliği yapıyor. Festival tüm deniz tutkunlarını, denizden ve karadan katılacak misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Hisarönü Yat Festivali ikinci kez, deniz tutkunları ve sektörü Martı Marina &Yacht Club'da bir araya getiriyor. Turkcell Platinum'un ana sponsorluğunda düzenlenen festival için çok sayıda teknenin rotayı Marmaris'e çevirmesi ve karadan da geniş bir katılım olması bekleniyor. Ülkemizin denize girilebilen ilk marinası Martı Marina &Yacht Club'da bu yıl festival için kapsamlı bir program hazırlandı. Festivale gelecek tüm misafirlerin güzel vakit geçirmeleri için, komşu koylara keşif gezileri, deniz sohbetleri, spor, sosyal aktiviteler ve panayır gibi etkinlikler planlandı.

Ege'nin güzel teknelerinin, denizcilerin ve tüm denizseverlerin biraraya gelerek yaz sezona görkemli bir veda ettiği Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali kapsamında ilk gün Hemithea Cup (Loryma Cup) yarışı düzenlenecek. 4 Eylül Cuma günü başlayacak festivalde; denizde, farklı kategoride tekneler için farklı programlarla Hisarönü Körfezi'nin güzelliklerinin keşfedileceği festival kapsamında karada ise Spor, Çevre ve Tarih konulu uzman konukların katılacağı sohbetler, geçen senenin en heyecanlı aktivesi olan Define Avı, ayrıca sabahları yoga ritüelleri olacak. Hem tekne sahiplerine hem de tüm festival ziyaretçilerine yönelik bir panayır alanı da hazırlanıyor. Mavi bayraklı Martı Marina &Yacht Club bu yılki festival kapsamında, tüm festival katılımcılarına açık bir sualtı ve çevre temizliği de düzenleyecek. 

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek "Ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum ile 10 yıldır müşterilerimizin hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz Turkcell Platinum'u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. Hem iş hem sosyal hayatı yoğun olan müşterilerimize karada ve denizde nerede olurlarsa olsunlar, kapılarına kadar hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yılda Türkiye'de ilk olan Hisarönü Yat Festivali'ne verdiğimiz destekle Türkiye'de son yıllarda gelişmekte olan yatçılığı daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Platinum ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz" dedi.

virahaber.com

Bu haber toplam 1113 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.