1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Devasa iki gemi Marmaris'te
Devasa iki gemi Marmaris'te

Devasa iki gemi Marmaris'te

'Horizon' ve ‘MSC Lırıca’ isimli dev yolcu gemileri Marmaris Limanı'na demir attı.

A+A-

Marmaris Limanı’na ilk olarak İtalya'dan gelen Panama bayraklı ‘MSC Lırıca’ isimli yolcu gemisi demir attı. Dev gemide 1431 yolcu ve 697 mürettebat bulunuyor. Akşam saatlerinde Marmaris’ten ayrılacak olan devasa gemi Kıbrıs'ın Limasol Limanı'na doğru hareket edecek.

Limana demir atan bir diğer lüks yolcu gemisi ise Malta bayraklı ‘Horizon’ oldu. Yunanistan’ın Mykonos Adası’ndan gelen dev gemide 1386 yolcu ve 600 mürettebat bulunuyor. Dev gemi akşam saatlerinde Marmaris’ten ayrılarak Yunanistan'ın Santorini,Adası'na gidecek.

Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemilerden inen yolculara, geminin ilçeye ilk seferi dolayısıyla çeşitli hediyeler verildi.

Sahil boyunca yürüyüş yapan turistler, ilçeyi tanımaya çalıştı. Turistlerden bazıları günlük turlara katılarak çevredeki tarihi ve doğal güzelliklere sahip yerleri ziyaret ederken, bazıları ise Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezerek alışveriş yaptı. Turistler genelde hediyelik eşyalara ilgi gösterirken bazıları turistler de güneşli havayı fırsat bilip denize girmeyi tercih etti.

Limana yanaşan devasa gemileri görmek isteyenler de yat limanına akın ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

virahaber.com / Beyazgazete

Bu haber toplam 1158 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.