1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DHL Global Forwarding ve Lufthansa'dan iş ortaklığı
DHL Global Forwarding ve Lufthansa'dan iş ortaklığı

DHL Global Forwarding ve Lufthansa'dan iş ortaklığı

DHL Global Forwarding, Lufthansa'nın yedek parça ve araçlarının transatlantik nakliyesini gerçekleştirecek. DHL son teknoloji alt yapısıyla, Lufthansa'ya nakliye kontrol kulesi hizmeti de sağlayacak.

A+A-

DHL Global Forwarding, Lufthansa Technik Logistik Services şirketinin iştiraki olan Lufthansa ile, yedek parça ve araçların transatlantik nakliyesinin gerçekleştirilmesini kapsayan bir sözleşme imzaladı. Bu taşımacılığın yıllık hacminin, Almanya'dan ABD ve Kanada'ya; Meksika ve Porto Riko'dan Almanya'ya giden gönderimler de dahil olmak üzere, toplam 550 ton ağırlığa sahip 25.000 gönderi olacağı tahmin ediliyor.

Lufthansa Technik Logistik Services Yönetim Müdürü Andreas Meisel "Birçok sektörde, tedarik zincirini optimize etmek en önemli amaçlardan biri oldu. Havacılık sektöründe ise bu, bakım, tamir ve revize bölgelerini de kapsamaktadır. DHL Global Forwarding, gerekli bilgi donanımına ve global anlamda taşımacılık birikimine sahip bir firma ve ihtiyaçlarımıza uygun çözümler oluşturabilecek yetkinlikte bir ortak" dedi. 

DHL Global Forwarding, hava taşımacılığı hizmetlerine ek olarak, nakliye kontrol kulesi hizmeti ile de Lufthansa Technik Logistik Services'i destekleyecektir. DHL'in son teknoloji alt yapısı ile desteklenen kontrol kulesi, tüm nakliye akışını izleyerek ve detaylı gönderi akışı analizlerine dayanarak süreçleri iyileştirecek ve Lufthansa'nın kendi malzeme akışı yönetimini de koordine edecek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.