1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DP World Yarımca Konteyner Terminali Projesi için Anel Grup ile işbirliği yaptı
DP World Yarımca Konteyner Terminali Projesi için Anel Grup ile işbirliği yaptı

DP World Yarımca Konteyner Terminali Projesi için Anel Grup ile işbirliği yaptı

Anel Grup, altı kıtada 65’ten fazla terminali işleten DP World ile Yarımca Konteyner Terminali Projesi için anlaşma sağladı. Anel Grup Türkiye’nin en büyük konteyner terminallerinden biri olacak olan DP World Yarımca Konteyner Terminali Projesi’ne elektro

A+A-

Kapsamlı ve her açıdan uzmanlık gerektiren projelere elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel Grup, dünyanın 3. en büyük konteyner terminal operatörü olan DP World firması ile DP World Yarımca Liman Konteyner Terminali projesi için sözleşmeye imza attı.

650 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak

En yeni teknolojilere sahip olacak DP World Yarımca Konteyner Terminali, Super-Post Panamax konteyner vinçleri ile donatılacak. Saha operasyonunda elektrikli lastik tekerlekli liman vinçleri (E-RTG)kullanılacak. Merkezileşmiş faaliyet planlaması ve ekipman kontrolü için en son teknoloji terminal işletim, kapı otomasyon ve ekipman yönetim sistemlerinin kullanılacağı DP World Yarımca Terminali, tam kapasiteye ulaştığında 650 kişiye doğrudan ve 800'den fazla kişiye ise dolaylı olarak istihdam olanağı yaratacak.

Konteyner terminalinin enerji ve jeneratör altında kesintisiz olarak çalışmasını ve minimum alt yapı arızaları olmasını hedefleyen Anel Grup, DP World Yarımca Konteyner projesi kapsamında projenin elektrik ve mekanik hizmetlerini sağlayacak.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.