1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği-2016, İstanbul'da gerçekleşiyor
Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği-2016, İstanbul'da gerçekleşiyor

Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği-2016, İstanbul'da gerçekleşiyor

IMO Faaliyetleri çerçevesinde her sene düzenlenen 'Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği / WMDPE -2016" Bayrağı Tokyo'da yapılan törenle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz'a verildi.

A+A-

"Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği / WMDPE -2015" Programı, 20-21 Temmuz tarihlerinde Japonya'nın Tokyo ve Yokohama şehirlerinde yapıldı.

Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) faaliyetleri çerçevesinde her sene IMO üyesi bir ülkede düzenlenen 'Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği / WMDPE -2016" Temsili Bayrağı Japonya'nın Başkenti Tokyo'da yapılan törenle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz'a devredildi.

Yapılan törene IMO Genel Sekreteri Koji Sekimizu, IMO Konsey Başkanı Jeft Lantz, Japonya Hükümet Temsilcileri katılırken, 2016 Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek olan  'Dünya Denizcilik Günü Paralel Etkinliği" Bayrağı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kpt. Dr. Özkan Poyraz'a verildi.

31 Aralık 2015 tarihinde görev süresi sona erecek olan IMO Genel Sekreteri Koji Sekimizu'ya, tören sonrası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in "Başarı Şildi" Müsteşar Yardımcısı Kpt. Dr. Özkan Poyraz tarafından takdim edildi.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.