1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dünyanın hızına Edox Geoscope’la yetişin
Dünyanın hızına Edox Geoscope’la yetişin

Dünyanın hızına Edox Geoscope’la yetişin

Tüm Dünya’yı tek bir saatin kadranından görmeye hazır mısınız? Edox’un gezginlere özel saati “Geoscope” tüm dünyadaki saat farklılıklarına tek tuşla uyum sağlıyor.

A+A-

Dünyanın dönüş hızına, ülkelerin bulundukları yerlere göre yerel saat farklılık gösterir. Sık seyahat edenler kol saatlerini gittikleri her ülkeye göre ayarlarken zorluk çekerler. “Gezgin saati” olarak tanınan Edox Geoscope, tek tuşla bulunduğunuz ülkenin saatine ayak uyduruyor.

DÜNYANIN HIZINA AYAK UYDURUN

Dünya üzerindeki saat ayarları belirli bir merkeze göre yapılır. Bu merkezde İngiltere'deki Greenwich merkezidir.

Dünya'nın dönüş hızına göre ülkelerin bulundukları yere göre ülkeler arası saat farklılıkları vardır. Buda Dünya üzerinde Greenwich saatini (0) kabul edilerek +(1.2.3) ya da -(1.2.3) olarak belirtilir. Örneğin Türkiye GMT (Greenwich Mean Time) +2 olarak belirtilir. Bu sayede GMT sabit tutulursa bulunduğunuz ülke saati GMT pozisyonuna göre ayarlanır. Herhangi bir uluslararası seyahat edileceğinde GMT saat farkı saate tanımlandığında o ülkenin saatini kullanır hale gelirsiniz.

Edox'un 130. yıl şerefine hazırladığı bu özel saatte (Geoscope) bu özelliği en kolay şekilde kullanabilmeyi sağlıyor. Bütün butonları vidalı olarak imal edilen bu saat suya dayanıklılık konusunda da yüksek hassasiyet taşıyor.

Sadece 300 adet limitli sayıda üretilen ve 10.900 TL’lik fiyatla satışa sunulan Geoscope’un 10 adeti Türkiye’de şimdiden koleksiyonerleri peşinden koşturmaya başladı.

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.