1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Edox‘dan Grand Ocean ile dünyanın kalbine yolculuk
Edox‘dan Grand Ocean ile dünyanın kalbine yolculuk

Edox‘dan Grand Ocean ile dünyanın kalbine yolculuk

Rengini ve dokusunu Büyük Okyanus'un gizem dolu sularından alan Edox'un Grand Ocean serisi daha önce hiç bir saatte görülmeyen bir tasarımla dünyanın merkezine yolculuk ediyor.

A+A-

Okyanusun sonsuz büyüklüğünü, keşfedilmemiş derinliğini, büyülü gizemini ve gücünü bünyesinde barındıran GRAND OCEAN tasarımındaki bu özellikle saat piyasasının dikkatini çekmeyi başardı.

Dünya’nın en önemli butik saat üreticilerinden biri olan İsviçreli EDOX'un "GRAND OCEAN" modeli için yaptığı son tasarım göz kamaştırıyor.

İsminden de anlaşılacağı üzere Büyük Okyanus'tan esinlenerek tasarlanan "GRAND OCEAN" serisinin yeni modeli, karayip mavisi adı ile saat severlerin beğenisine sunulurken karayip mavisi kadranın üstündeki beyaz gün göstergesi adeta okyanus dalgalarının köpüklerini anımsatıyor, kasa arkasına özel olarak dizayn edilmiş dünya haritası ve haritanın hemen üzerine, saatin mekanizmasını gözler önüne seren yine safir kristal camdan özel olarak yerleştirilmiş  (LOMBOZ ) kamara penceresi ile de fark yaratıyor.

GRAND OCEAN özellikleri bunlarla da sınırlı değil elbette;

EDOX; Extreme Sailing Series Yelken yarışlarının resmi zaman sponsoru

Yelken tutkunları, Edox Grand Ocean saat eşliğinde rüzgâra karşı 2015 yılında da mücadele etmeye devam edecekler. Valjoux 7750, otomatik mekanizmaya sahip modelde, dalış yapmaya uygun hareketli döner bezel kullanıldı. Oldukça fonksiyonel olan Grand Ocean; kronograf, saat, dakika, saniye, gün ve tarih göstergesiyle donatıldı. 48 mm çapındaki PVD kaplama paslanmaz çelik kasanın ön yüzü, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal ile örtülürken;  Kadranda parlak indeksler kullanılması ayrıca dikkat çekiyor. Grand Ocean Deri kayış ile tamamlanırken 100 metre kadar suya dayanıklılık gösteriyor. Seçkin saat mağazalarından 12.450 TL Fiyatı ile Mey Saat Güvencesi ile sizde Dünya’nın kalbine yolculuk edebilirsiniz.

z1-004.jpgz2-006.jpg

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.