1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Edremit'te deniz eğlenceleri düzenlendi
Edremit'te deniz eğlenceleri düzenlendi

Edremit'te deniz eğlenceleri düzenlendi

Balıkesir’in Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat günleri kapsamında Güre Mahallesi’nde deniz eğlenceleri düzenlendi.

A+A-

Balıkesir’in Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat günleri kapsamında Güre Mahallesi’nde deniz eğlenceleri düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat günleri yedinci gününde Güre Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Güre İskele sahilinde düzenlenen deniz eğlencelerinde onlarca genç yüzme yarışları ve yağlı direkten bayrak alma yarışında mücadele etti. Yağlı direten bayrak alma yarışması her zaman olduğu gibi en çok ilgi çeken yarışmalardan oldu. Heyecanlı mücadeleden sonra Muhammet Arslan isimli yarışmacı yağlı direğin ucunda ki bayrağı almayı başardı. Yarışma sonunda dereceye girenlere Belediye Başkanı Kamil Saka adına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Fidandal tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.