1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eker çalışanları yelken yarışı yaptı
Eker çalışanları yelken yarışı yaptı

Eker çalışanları yelken yarışı yaptı

Eker,çalışların birlikte iş yapma yeteneklerini, iletişimlerini kuvvetlendirmek, motivasyonlarını artırmak, hem de eğlenceli vakit geçirmek, çalışanlarına yeni hobiler edindirmek için hayata geçirilen şirket içi yelken eğitimlerini sürdürüyor.

A+A-

Adını ürünleri ile olduğu kadar, spora ve özellikle yelkene verdiği destek ile de duyuran Eker, hız kesmiyor. Hem çalışların birlikte iş yapma yeteneklerini, iletişimlerini kuvvetlendirmek, motivasyonlarını artırmak, hem de eğlenceli vakit geçirmek, çalışanlarına yeni hobiler edindirmek için hayata geçirilen şirket içi yelken eğitimleri ile sürüyor.

Son olarak 2’şer saatlik 3 dersin sonucunda oluşturulan yelken takımları İstanbul’da yarış yaptı. Fenerbahce önündeki şamandıralardan start, seperasyon şamandırası iskelede, şamandıralar finiş olacak şekilde yaklaşık 2 saat süren bir yarış yapıldı.

Start hattında kuzeyli yaklaşık 8-10 knot civarındaki rüzgarla orsa start alan ekipler daha sonra Seperasyon şamandırasına doğru hareket ettiler. A35’ler havanın zaman zaman sertlemesi ile birlikte Şamandırayı Mat1010’ların önünde döndüler. Renkli görüntülere sahne olan yarışta “Eker Yayık Ayran” ekibi ilk dönen ekip oldu.

Daha sonra pupa seyirinde balonla finiş hattına giden ekiplerden ilk kavançayı Ahmet Eker ve ekibi attı, ancak Dragutta kavança atınca Kometin önündeki avantajını kaybetti ve sıralama değişmiş oldu.

Yelken sporunun takım çalışmasını ruhunu en iyi şekilde yansıttığını belirten Eker çalışanları, bu etkinliğin iş hayatında da model oluşturabileceğini belirttiler. 

11-017.jpg22-013.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.