1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Eker "OLYMPOS REGATTA" ile bir HİÇ Ödülünün daha sahibi oldu
Eker "OLYMPOS REGATTA" ile bir HİÇ Ödülünün daha sahibi oldu

Eker "OLYMPOS REGATTA" ile bir HİÇ Ödülünün daha sahibi oldu

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD), bu yıl üçüncüsünü düzenlediği kısa adı “HİÇ” olan Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri sahiplerini buldu.

A+A-

Eker Süt Ürünleri ve Gıda San. Tic. A.Ş., "Olympos Regatta" ile Sponsorluk İletişimi dalında ödüle layık görüldü.  Eker geçtiğimiz yıl da “Eker BYK Trofesi” ile aynı kategoride ödül almıştı. 

Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin (BHİD) bu yıl ulusal boyuta taşıyarak üçüncüsünü düzenlediği ve kurumları halkla ilişkiler çalışmaları yapmaya özendirmenin yanı sıra, mesleğin imajını ve itibarını geliştirmek adına kısa adı “HİÇ” olan 3. Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri, sahiplerini buldu. 

Bu yıl ülke genelinden toplam 37 projenin yarıştığını 3. Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri’nde Eker Süt Ürünleri ve Gıda San. Tic. A.Ş.’nin Bursa’nın adını yat yarışları ile duyurmak ve Mudanya’yı destinasyon merkezi yapmak amacı ile hayata geçirdiği, "Olympos Regatta"  ile Sponsorluk İletişimi dalında ödüle layık görüldü. 

Eker geçtiğimiz yıl da 7 etaplı “Eker BYK Trofesi” ile yine Sponsorluk İletişimi dalında ödülün sahibi olmuştu. 

28 Mayıs 2014, Perşembe akşamı gerçekleşen ödül töreninde, Türkiye’nin ekonomik anlamda dördüncü büyük kenti olan Bursa’nın markalaşan kurum ve kuruluşları tarafından geliştirilen projeler ile Bursa’nın itibarının güçlendirildiğine dikkat çekildi. 

ddd-001.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.