1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Enez Yat Limanı için çalışmalar başladı
Enez Yat Limanı için çalışmalar başladı

Enez Yat Limanı için çalışmalar başladı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Enez’de yat limanı yapılması için gerekli çalışmalara başladıklarını belirterek, inceleme ve yer tespit çalışmaları yaptıklarını söyledi.

A+A-

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Karayolları 1. Bölge Müdürü Hamza Demirdelen’in kendisini ziyareti sırasından yaptığı açıklamada, Enez’e yat limanı yapılması için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Karayolları 1. Bölge Müdürü Hamza Demirdelen, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, karayollarının Edirne’ye yapacağı yatırımlar hakkında bilgi aldı.

"BÖLGE EKONOMİSİ CANLANACAK"

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Enez’de yat limanı yapılması için gerekli çalışmalara başladıklarını belirterek, "Şu anda inceleme ve yer tespit çalışmaları devam ediyor. Yat limanının Enez’de faaliyete geçmesi ile birlikte bölge ekonomisi canlanacaktır. Dünya’nın en temiz sahillerinin ve deniz suyunun bilindiği bu alan yat limanının yapılması turizm açısından bölgeyi canlandıracak. Yapım çalışmalarına başladığımız bu yat limanı aynı zamanda bölgeye çeşitli yatırımların gelmesini de sağlayacak ve bölge ekonomisine can verecek" dedi.

Karayolları 1. Bölge Müdürü Hamza Demirdelen de karayolları olarak yapılacak çalışmalara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 3739 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.