1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. "Ever Loading" 29 Temmuz'da suya iniyor
"Ever Loading" 29 Temmuz'da suya iniyor

"Ever Loading" 29 Temmuz'da suya iniyor

Tayvanlı CSBC Corporation tersanesi tarafından inşa edilen Evergreen 'in sekizinci L-tipi gemisi Ever Loading 334.8 metre uzunluğa ve 45.8 metre genişliğe sahip .

A+A-

Evergreen Group, Tayvan merkezli CSBC Corporation şirketi tarafından inşa edilen sekizinci L-tipi gemisi Ever Loading için adlandırma töreni düzenledi. CSBC şirketinin Kaohsiung Tersanesinde yapılan töreni Evergreen Group'un ikinci başkan yardımcısı Bronson Hsieh yönetti.

8.508 TEU'luk geminin resmi halat kesme töreni ise Evergreen Group'un İtalya'da bulunan alt kuruluşu Marittima şirketinin yönetim kurulu üyesi Michelle Nardulli tarafından gerçekleştirildi. L-sınıflı gemiler Bayonne Köprüsü altından geçebilen maksimum kapasiteye sahip konteyner gemileri arasında yer alıyor.

İngiltere merkezli Evergreen Marine şirketine ait olan 334.8 metre uzunluğa ve 45.8 metre genişliğe sahip gemide 948 adet reefer çıkışı bulunuyor. Ayrıca L-tipi konteyner gemileri alternatif deniz gücü (AMP) sistemi, balast suyu arıtma sistemi ve düşük buhar destekli aynı zamanda da çevre dostu elektronik kontrollü yakıt enjeksiyonlu motorla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

29 Temmuz tarihinde teslim edildikten sonra gemi, eski geminin yerini alarak Evergreen'in Asya ile Amerika'nın Batı kıyısı arasındaki hatta faaliyet gösterecek. Ever Loading ile birlikte Evergreen filosuna toplam 26 adet gemi katmış oldu. Geri kalan ve CSBC tarafından inşa edilecek olan diğer dört geminin 2015 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1234 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.