1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Evinrude E-TEC, sektörde çığır açıyor
Evinrude E-TEC, sektörde çığır açıyor

Evinrude E-TEC, sektörde çığır açıyor

BRP’nin (Bombardier Recreational Products) ürettiği Evinrude tekne motorları 2014 modelleri, Pendik Marina-Sedef Adası rotasında düzenlenen deneme sürüşleriyle tanıtıldı.

A+A-

BRP’nin (Bombardier Recreational Products) ürettiği Evinrude tekne motorları 2014 modelleri, Pendik Marina-Sedef Adası rotasında düzenlenen deneme sürüşleriyle tanıtıldı.

1968 yılından bu yana faaliyet gösteren ve BRP’nin Türkiye distribütörü olan Depar Motor ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, yüz yılı aşkın süredir üretimde olan ve tüm deniz tutkunlarının yakından tanıdığı EVINRUDE’un,  E-TEC teknolojisi ile daha da güçlenmiş yeni motorları test edildi.

Depar Motor A.Ş. Kurucu Ortağı ve Teknik Servis Müdürü Vidal İtkin; Evinrude 300HP’nin teknik özelliklerini anlattığı sunumda, denizin bir tutku olduğuna ve bu tutkuyu perçinlemek için doğru bir motor seçiminin önemli olduğuna dikkat çekti. Evinrude’un deniz motoru camiasında gelinen son nokta olduğunu vurgulayan İtkin, motorların teknik özellikleriyle ilgili;“Deniz ve motor tutkunları, 300 hp gücündeki değişik teknelere ve çoklu  montajlarındaaralarındabulunduğu (3x 300 ve 2 x300 )son teknoloji motorların kullanıldığı teknelerle E-TEC teknolojisinin kattığı gücü ve farkı birebir test etme imkanı buldular” dedi.

Evinrude G2 Motorları ile yeni bir çağ başlayacak

Dünyada çok yeni olarak lansmanı yapılan, BRP’nin inovasyon kültürünü gözler önüne seren, Evinrude E-TEC dıştan takma yeni nesli G2 motorları, Eylül ayında Türkiye’de motor ve deniz tutkunları ile buluşacak. Çığır açan cesur tasarımıyla, yüzde 75’e kadar daha az toplam emisyonsalımına sahip yeni dıştan takma Evinrude motorlar,  yüzde 15 oranında yakıt verimliliği ve önde gelen dört zamanlı motorlara göre yüzde 20-40 oranında daha fazla tork sunuyor.

1-045.jpg2-046.jpg3-040.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.