1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Fethiye Belediyesi'nden kruvaziyere tam destek
Fethiye Belediyesi'nden kruvaziyere tam destek

Fethiye Belediyesi'nden kruvaziyere tam destek

Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri, Fethiye'de yapılması planlanan kruvaziyer limanı için Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret ederek, çalışmalarına destek istedi.

A+A-

İlçe turizmine ivme kazandıracağı düşünülen proje ile ilgili Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyelerini belediye kafeteryasında kabul eden Saatcı, yapılan çalışmalara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Belediye olarak 2008'den bu yana kruvaziyer limanı için çalışma yürüttüklerine değinen Saatcı, önlerine çıkan bazı bürokratik engeller nedeniyle çalışmalarının sonuçsuz kaldığını ifade etti.

Saatcı, Meslek Kuruluşları Güçbirliği'nin Fethiye'nin dinamiklerini harekete geçirebilecek güce sahip olduğunu, belediye olarak yapılan tüm çalışmalara her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Hazırlanan raporlar doğrultusunda ilçeye kruvaziyer limanı yapılması gerektiğine işaret eden Saatcı, şöyle konuştu:

"Raporlar ile limanla ilgili hiçbir şüpheye yer kalmamıştır. Kruvaziyer limanının hayat geçirilmesi gerekliliği ile körfezimizin de temizlenmesi çok önemli. Fethiye olarak bu projelerin hayata geçirilmesi için güç birliğine devam etmemiz gerekli. Bu amaç doğrultusunda bölgemiz milletvekilleri ile mevcut  hükümetin il başkanının da desteğini alarak konuyu bir an önce gündeme taşımalıyız. Eğer ki mevcut siyasi iradeyi hazırlanan projede yanımıza alırsak, proje daha hızlı hayata geçirilebilir. Bu yolda her türlü desteği vermekten mutluluk duyacağız."

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı ve Meslek Kuruluşları Güçbirliği Dönem Başkanı Şaban Arıkan ise kruvaziyer limanı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan da hazırladıkları "Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi"nin sonuç raporunu Başkan Saatcı'ya verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.