1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Foto İstanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali devam ediyor
Foto İstanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali devam ediyor

Foto İstanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali devam ediyor

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoİstanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali’nin açılışı Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirildi.

A+A-

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoİstanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali’nin açılışı Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirildi.Deniz taşımacılığının önemli araçlarından konteynerlerin tual olarak kullanılması ise serginin en ilginç eserlerinin başında geliyor.

Fotoİstanbul 1’inci Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarının katılımıyla başladı. Ünlü fotoğrafçıların ölümsüzleştirdikleri kareler, Barbaros Meydanı’nda düzenlenen sergide fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Fotoistanbul 1’inci Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali başladı. Barbaros Meydanı’nda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın açılışını yaptığı festivale ünlü Türk fotoğrafçıların yanı sıra William Klein, Chris Anderson, Jun Abe gibi dünyaca ünlü fotoğraf sanatçıları da katıldı. “Şehirler ve Hikayeler” teması çerçevesinde, şehir ve insan hikayelerinin anlatıldığı festival kapsamında pek çok ünlü sanatçının fotoğrafları Barbaros Meydanı’nda sergilendi.

20102014-15-24-469923482.jpg

111-016.jpg

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1722 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.