1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazdan Arındırma Uzmanlığı kursu
Gazdan Arındırma Uzmanlığı kursu

Gazdan Arındırma Uzmanlığı kursu

GMO “Gemi ve Deniz Araçlarının İnşa, Tadilat, Bakım, Onarım ve Söküm İşlerinde Gazdan Arındırma Yönetmeliği “ çerçevesinde “Gazdan Arındırma Uzmanlığı” kursu düzenliyor.

A+A-

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü Tuzla Liman Başkanlığı ve T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Piri Reis Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi işbirliği protokolü çerçevesinde Gemi Mühendisleri Odası organizasyonu ile 21.12.2004 tarih ve 25677 sayılı Resim Gazete’de yayımlanan “Gemi ve Deniz Araçlarının İnşa, Tadilat, Bakım, Onarım ve Söküm İşlerinde Gazdan Arındırma Yönetmeliği “ çerçevesinde 16-21 Eylül 2013 tarihleri arasında “Gazdan Arındırma Uzmanlığı” kursu düzenliyor.

Gemi ve Deniz Araçlarının İnşa, Tadilat, Bakım, Onarım ve Söküm İşlerinde Gazdan Arındırma Yönetmeliği’ne göre, “Gazdan Arındırma Uzmanlığı” kursuna aşağıda belirtilen niteliklere uygun olan kişiler katılabilir, kurs sonunda gerçekleştirilecek sınav sonucu 100 puan üzerinden 70 puan alan kursiyerlere "Gazdan Arındırma Uzmanlığı" kurs programını başarı ile tamamladığını gösteren sertifika verilecek.

Gazdan Arındırma Uzmanlığı” eğitimin kontenjanı sınırlı olduğundan, taleplerin yoğun olması durumunda kayıtlarda müracaat önceliği esas alınacak.

KURSA KİMLER KATILABİLİR?

Üniversitelerin lisans düzeyinde öğretim veren mühendislik veya fen fakültelerinden mezun kimya mühendisi, kimyager, makine mühendisi, gemi mühendisi, gemi makine işletme mühendisi olanlardan,

* En az iki yıl tersane veya gemide çalışmış veya en az bir yıl bakım, onarım veya gemi söküm tesisinde çalışmış olmak, veya

*Üniversitelerin denizcilik ile ilgili fakültelerinden mezun ve petrol ve petrol türevleri tankerleri, kimyasal, LNG, LPG tankerlerinin birinde en az iki yıl süre ile birinci zabit olarak çalışmış olmak.

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 2479 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.