1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GE Shipping MR türü tankerini teslim aldı
GE Shipping MR türü tankerini teslim aldı

GE Shipping MR türü tankerini teslim aldı

GE Shipping, 2004 yılında inşa edilmiş olan 47,900 DWT’luk MR türü petrol ürün tankeri Jag Prabha’yı teslim aldığını açıkladı.

A+A-

The Great Eastern Shipping(G E Shipping) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, 2004 yılında inşa edilmiş olan 47,900 DWT’luk MR türü petrol ürün tankeri Jag Prabha’yı teslim aldığını bildirdi.

Jag Probha’nın da kendisine eklenmesiyle ile GE Shipping’in filosu şu anda 29 gemiden oluşuyor. 29 gemilik filonun, 21’ini tankerler oluştururken, 8’ini kuru yük gemileri oluşturuyor. Şirketin tanker filosunda 8 ham petrol tankeri, 12 petrol ürünü tankeri ve 1 LPG tankeri bulunuyor. Kuruyük filosunda ise 1 Capesize, 3 Kamsarmax ve 4 Supramax türü gemileri bulunuyor. Şirketin filosunun yaş ortalaması 9 yıl ve taşıma kapasitesi ise yaklaşık olarak 2,37 milyon DWT.

Şirketin şu anki sipariş defterinde 5 gemi bulunuyor. Sipariş defterindeki gemilerin iki tanesi yeni inşa Kamsarmax kuru yük gemisi, 1 adet yeni inşa MR petrol ürünü tankeri, 1 adet ikinci el 205 yılında inşa edilmiş MR petrol ürünü tankeri ve 1 adet ikinci el 1994 yılında inşa edilmiş Çok Büyük Gaz Taşıyıcısı (Very Large Gas Carrier VLGC) olarak açıklandı.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.