1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gedik Döküm Ankiros 2014 Fuarı'na katıldı
Gedik Döküm Ankiros 2014 Fuarı'na katıldı

Gedik Döküm Ankiros 2014 Fuarı'na katıldı

Gedik Döküm, 11-13 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleştirilen ANKIROS 2014 - 12. Uluslararası Demir-Çelik Ve Döküm Teknoloji, Makina Ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda yer aldı.

A+A-

Gedik Döküm,  11-13 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleştirilen ANKIROS 2014 - 12. Uluslararası Demir-Çelik Ve Döküm Teknoloji, Makina Ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda yer aldı.

Pek çok katılımcı ve profesyonelin bir araya geldiği fuarda, sektöre yönelik inovatif çözümler sunan tedarikçi firmalarla katılımcılar arasında yeni iş ilişkileri oluşturdu.

39 ülkeden 319’u yerel, 526’sı yabancı toplam 845 katılımcının katıldığı fuarda Avrasya Bölgesi’nin tüm tedarik zincirine yönelik demir-çelik, döküm, makine ürün ve teknolojileri tanıtıldı.

Fuarda sektör temsilcileriyle bir araya gelen Gedik Döküm, geniş ürün yelpazesi ve döküm teknolojileri ile dikkat çekti.

Gedik Holding bünyesinde, Gedik Döküm yöneticilerinin ve satış-pazarlama ekiplerinin katıldığı fuarda, ürün ve hizmetler tanıtılırken yeni iş ortaklıklarının kapısını açacak görüşmeler de yapıldı.

a1-010.jpga2-008.jpga3-009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 2863 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.