1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gedik Teknoloji Günleri‘nin ikincisi düzenlendi
Gedik Teknoloji Günleri‘nin ikincisi düzenlendi

Gedik Teknoloji Günleri‘nin ikincisi düzenlendi

Gedik Kaynak ile Gedik Üniversitesi'nin düzenlediği Teknoloji Günleri'nde kaynak sektöründe son teknolojik gelişmeler ele alındı. Seminerde, özlü tel, tozaltı kaynak ve kaynak otomasyon teknolojilerinde son teknolojik gelişmeler değerlendirildi.

A+A-

İlki 9-10 Şubat 2015 tarihleri arasında Gedik Teknoloji Günleri 1 adı altında Japon devi JFE Steel’in katılımıyla, Gedik Kaynak ve Gedik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen seminerin devamı niteliğinde olan Gedik Teknoloji Günleri’nin ikincisi, 9 Nisan Perşembe günü  Pendik GreenPark Otel’de gerçekleştirildi.

Dr. Ertuğrul Engindeniz, Dr. Mustafa Koçak, Dr. Didem Gençkan ve Ömer Dolu’nun  konuşmacı olarak katıldığı seminer, kaynaklı üretim yapan sektörlerin yöneticilerine, teknik uzmanlarına, ARGE ve Kalite mühendislerine ve akademisyenlere yönelik gerçekleşti. Katılımın ücretsiz olduğu seminerde Özlü Tel, Tozaltı Kaynak ve Kaynak Otomasyon Teknolojilerinde Son Gelişmeler ve Uygulamaların yer aldığı tersanelerde ve doğalgaz boru sanayinde kullanılan kaynak teknolojilerindeki temel bilgiler ve son gelişmeler katılımcılarla paylaşıldı. 

f1-002.jpgf2-001.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.