1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GeKaMac'ten otomasyon ve manuel uygulamalara yeni çözümler
GeKaMac'ten otomasyon ve manuel uygulamalara yeni çözümler

GeKaMac'ten otomasyon ve manuel uygulamalara yeni çözümler

GeKaMac hem manuel hem de otomasyon uygulamalarında kullanıcılarına yeni üstünlükler sunuyor.

A+A-

Gedik Kaynak’ın güç elektroniği ve dijital kontrol tekniği ile geliştirilen, GeKaMac  Sinerjik ve Pulse Sinerjik serili kaynak makineleri endüstrinin talepleri doğrultusunda hem manuel uygulamalardaki yüksek verimlilik ve dayanıklılıkta hem de otomasyon ve robot uygulamalarında kullanıcılarına üstünlükler sağlıyor.

Inovatif teknolojiler ve AR-GE tabanlı olarak geliştirilen özel LSI (Large-Scale-Integration) cip sayesinde, yüksek hızlı ve yüksek hassasiyetli kaynak akım dalga form kontrolü gerçekleştirilebilen cihazda dijital kontrolün gelişimi sonucunda darbeli kaynak işlemi, koruyucu gazın karışım oranı seçimi ile telden kopan her bir damla başına bir darbe gelecek şekilde tanımlandırılabiliyor. 

Geliştirilen WavePulse dalga formu ile yüksek hızlarda kaynak yapabilme, ince ve kalın malzemelere göre ısı girdisini ayrı ayrı düzenlenebilmesine ve buna bağlı olarak parçada oluşabilecek çarpılmaların azaltılmasında üstünlükler sağlıyor.

Yeni geliştirilmiş diğer bir özellik olan ‘Low Spatter’  sayesinde, karışım gazın yanı sıra, saf karbondioksit gazı kullanımında bile ark geçişlerinde sıçramayı en aza indirerek, kaynak kalitesinde yüksek üretkenliğe ulaşılması amaçlanıyor. 

Dijital kaynak sistemlerinde PLC, otomasyon ve robotik sistemlerin her uygulamalarında sistemle kusursuz düzeyde uyumluluk sağlanıyor ve güç üniteleri, monitör ya da tablet bilgisayara bağlanarak tüm kaynak parametreleri uzaktan kontrol edilebiliyor. 

Kaynatılması zor olan Alüminyum, Paslanmaz, Bakır, Nikel, Titanyum malzemelerinin yanı sıra, Alaşımlı ve alaşımsız çelik, Galvanizli çelikler, masif ve özlü teller için geliştirilmiş mükemmel ark karakteristikleri ile her türlü kaynak ve Brazing (lehimleme) işleri kolaylıkla yapılabiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1617 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.