1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. Gemiden düşen yolcuyu başka gemi kurtardı
Gemiden düşen yolcuyu başka gemi kurtardı

Gemiden düşen yolcuyu başka gemi kurtardı

Meksika'nın Cozumel Adası açıklarında yolcu gemisi denize düşen bir yolcuyu, bölgede tesadüfen geçen başka bir yolcu gemisi kurtardı.

A+A-

Turistleri taşıyan yolcu gemisi "Disney Magic" Meksika'nın Cozumel adası açıklarında Salı sabahı saat 06.30'da geçerken, yolculardan Scott Campbell kızıyla birlikte güvertede günün aydınlanmasının keyfini yaşıyordu. Campbell, denizden bir yardım çığlığı işitti. Suya bakan Scott Campbell, okyanusun ortasında bir adamın dalgalarla mücadele ettiğini ve yardım çıklıkları attığını fark etti. "Disney Magic" mürettebatını uyarın Scott Campbell, kısa sürede adamın kurtarılmasını sağladı.

Okyanusun ortasında kurtarılan yolcunun ABD'nin Florida eyaletinden yol çıkan "Oasis of the Seas" isimli yolcu gemisinden düştüğü anlaşıldı. 22 yaşındaki yolcu, gemiden nasıl düştüğünü hatırlamıyor ancak bölgede yaz mevsiminin yaşanması ve deniz suyu sıcaklığının normal seviyelerde olması nedeniyle hayatta kaldığı belirtildi. 72 metre yüksekliğinde olan "Oasis of the Seas" isimli geminin 19 katlı bir apartman yüksekliğinde olduğu belirtildi. 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.