1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Gemlik balık pazarı restore edilecek
Gemlik balık pazarı restore edilecek

Gemlik balık pazarı restore edilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çelik kontrüksiyonlu soğuk ve düzensiz yapısıyla yıllardan beri rahatsızlık oluşturan Gemlik Balık Pazarı’nın rehabilite çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

A+A-

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve bürokratlarıyla birlikte kahvehaneler bölgesindeki pazar alanında incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kışın rüzgârdan, yazın sıcaktan korunabilecek ahşap ve bahçe düzenlemeli yapının yapımına kısa sürede başlanacağını söyledi. Balık Pazarı'nın Gemlik’in kahvehaneler bölgesindeki önemli bir merkez olarak niteleyen Başkan Altepe, kış ve yaz kullanılabilen, fonksiyonel ve sıcak görüntüye sahip projeyle Gemlik’in çevresinin değişeceğini ifade etti.

 
 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise ilçenin en eski ve tarihi yerleşim bölgesi olan Balık Pazarı’nın yeni yüzüyle gerçek kimliğine kavuşacağını anlattı

 

Başkan Altepe, Gemlik temasları sırasında Balık Pazarı Camii’nde de incelemeler yaparak, ibadet ve cenaze alanlarının genişletilmesi için kamulaştırma yapılması konusunda tespitlerde bulundu.



 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.