1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MARTI MARİNA

  4. Genç denizciler Martı Marina Yacht Club’da yetişiyor
Genç denizciler Martı Marina Yacht Club’da yetişiyor

Genç denizciler Martı Marina Yacht Club’da yetişiyor

Martı Marina & Yacht Club Yelken Yaz Okulu genç deniz tutkunlarını bekliyor. Temmuz - Eylül arasında ikişer haftalık yelken eğitimleri optimist ve laser olmak üzere 7-17 yaş grubuna yönelik hazırlandı.

A+A-

Ege’nin en güzel köşelerinden biri olan Marmaris Hisarönü’nde bulunan Martı Marina & Yacht Club, denize tutkuyla bağlı her yaşta yelkencileri yetiştirmek üzere “Yelken Yaz Okulu” düzenliyor. Bu yıl 4 dönemde gerçekleşecek yelken yaz okulunun ilki 1 Temmuz’da başlıyor. 5 Eylül’e kadar 2’şer haftalık dönemlerde düzenlenecek yaz okulu için kayıtlar başladı.

Yelken eğitiminin uzman eğitmenler tarafından verildiği Martı Marina & Yacht Club Yelken Yaz Okulu, 7-12 yaş grub için optimist ve 13 – 17 yaş grubu için laser sınıfına yönelik planlandı. Karada ve denizde günde 6 saatten toplam 36 saatlik teorik ve pratik eğitimin tasarlandığı kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek. İleriki yıllarda da deniz yaşantısını sürdürmek isteyen kursiyerler için lisans çıkartma ve uzun vadede yarışçı olabilme imkanı da sunulabiliyor.

Yaz okulu programı her gün 10:00’da Martı Marina & Yacht Club’da buluşma ile başlıyor. Ardından hava ve deniz koşullarına göre eğitimler planlanıyor. Öğle yemeği ardından saat 16:30’a kadar eğitimler devam edecek. Genç denizciler saat 17:00’de teknelerin toplanması ardından dinlenmeye geçecek. 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1867 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.