1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Girne Yat Limanı belediyeye devrediliyor
Girne Yat Limanı belediyeye devrediliyor

Girne Yat Limanı belediyeye devrediliyor

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, Tarihi Girne Yat Limanı’nın Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş tarafından, Girne Belediyesi’ne devredileceğini de açıkladı.

A+A-

“TARİHİ YAT LİMANI SIKINTISI”

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, yaptığı açıklamada “Bir diğer önemli sorunumuz da, Girne’de tarihi Yat Limanı’ndaki sıkıntıyı artık sonlandırmak istiyoruz. Liman’da yaşanan çok başlılık ile ilgili sıkıntılar var.

Tarihi Girne Yat Limanı’nın, Girne Belediyesi’ne yeniden devredilmesi konusunda ilgili bakan olan Serdar Denktaş ile görüştük.”

“YAT LİMANI BELEDİYE’YE DEVREDİLECEK”

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü “Belediye olarak elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu ve diğer tüm birimleri de koordine edebileceğimizi söyledik. Bu konuda belediyenin maddi gücünün uygun olduğunu ve tarihi Yat Limanı’nın yeniden eski günlerine kavuşturulması gerektiğini söyledi. Serdar Bey de olumlu bakar, ‘en kısa zamanda size limanı devretmeye hazırım, sıcak bakarım’ dedi. Biliyorsunuz, İrsen Küçük zamanında Liman, Turizm Bakanlığı’na devredilmişti.”

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.