1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. GİSBİR Tuzla Emniyeti'ne 5 araç bağışladı
GİSBİR Tuzla Emniyeti'ne 5 araç bağışladı

GİSBİR Tuzla Emniyeti'ne 5 araç bağışladı

Her zaman sosyal projeleri desteklemesi ile adından söz ettiren GİSBİR bu kez de Tuzla Emniyeti'ne destek verdi. Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Tuzla Emniyet Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere 5 araç bağışladı.

A+A-

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), Tuzla Emniyet Müdürlüğü’ne 2 yıl süreyle kullanılmak üzere 5 adet binek aracı tahsisi bağışında bulundu

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, GİSBİR Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan Bayramoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Torlak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı D. Orkun Kalkavan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Orkun Özek, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Mengi, Sebahattin Aslan, Nusret Coşkun ve Genel Sekreter . Süheyl Demirtaş’ın ağırladığı Tuzla Emniyet Müdürü Nihat Yıldırım ve Tuzla Emniyet Müdürlüğü mensuplarına GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran tarafından, GİSBİR’in vizyonu, misyonu ve faaliyetleri hakkında bir brifing verildi. 

Ardından GİSBİR tarafından Tuzla Emniyet Müdürü Nihat Yıldırım ve Tuzla Emniyet Müdürlüğü mensuplarına bağışlanan araçların teslim töreni gerçekleştirildi.

Tuzla Emniyet Müdürü Nihat Yıldırım, GİSBİR’in teveccühü dolayısıyla memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ileterek GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve GİSBİR Yönetim Kurulu  Başkan Vekili Bilgehan Bayramoğlu'na birer anı objesi takdim etti.

257_2-002.jpg257_3.jpg257_6.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 4473 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.