1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Global Extreme Sailing Serisi başlıyor
Global Extreme Sailing Serisi başlıyor

Global Extreme Sailing Serisi başlıyor

Singapore, Muscat, Cardiff, Hamburg, St. Petersburg, Sydney gibi merkezleri kapsayan Global Extreme Sailing Serisi’nin İstanbul ayağı 1 Ekim Perşembe günü başlıyor.

A+A-

SAP, Global Extreme Sailing Serisi’nin dokuzuncu yılında, resmi teknoloji partneri olarak yine sunduğu yenilikçi teknolojilerle yelken severlere yaşattığı deneyimi zenginleştirerek ve yarışçıların performansını hiç olmadığı kadar artırarak organizasyona destek olmaya devam ediyor.

SAP, sunduğu analitikler, üç boyutlu yarış görüntüleme araçları ve yarış komitesi aplikasyonu ile anlık veri analizi ve öngörü sağlayarak yelkencilik dünyasını teknolojiyle değiştiriyor; yelkencilerin performanslarını geliştirmelerini ve bu sporun tutkunlarının daha önce yaşamadığı bir deneyime tanık olmalarını sağlıyor.

Extreme Sailing Serisi İstanbul ayağı için Kadıköy sahilinde, 1 Ekim 2015,Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinlikte, SAP bulut tabanlı teknolojilerle yelken sporunda takım performansını ve izleyici deneyimini  zirveye çıkaracak. Etkinlikte SAP Sponsorships Technology takımı, yarışları SAP Yelken Analitiklerini kullanarak detaylı istatistikleri canlı olarak analiz edecek; sonuçları takımlarla ve seyircilerle canlı olarak paylaşacak. Üç boyutlu ve aktif katılımlı teknoloji deneyimi, Extreme Sailing Series VIP Lounge’da gerçekleştirilecek.

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1180 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.