1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Google işcilere Doodle yapmadı
Google işcilere Doodle yapmadı

Google işcilere Doodle yapmadı

1 Mayıs İşci Bayramı bugün.1 Mayıs İşci Bayramı için Google Doodle grafiği yapmadı.1 Mayıs İşci Bayramıında Google'den beklenen gelişme sağlanmadı.İşte işin detayları.

A+A-

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, 19 yüzyılın sonlarına doğru 12 saati aşan çalışma saatlerine, kötü çalışma koşullarına, karın tokluğuna çalışmak zorunda olmaya karşı örgütlü bir şekilde ve bedeller ödenerek karşı çıkışın getirdiği zaferin bayramıdır.

İşçilerin daha fazla insan kalabilme ve olabilme mücadelesinin getirdiği zaferdir 1 Mayıs İşçi Bayramı.

Kölelik koşullarında çalışan insanları bu kölelik zincirlerini kırarak yeni bir insan tahayyülü yarattığı, yeni bir yaşam tarzı istediğinin kanıtıdır 1 Mayıs İşçi Bayramı.

‘’Uluslararsı Birlik, Mücadele Dayanışma Günü’’ olan diğer adıyla işçilerin hak arayışlarının sona ermeyeceğini ve bu hak arayışının birlik olunmadan mümkün olamayacağı hakikatinin çok iyi bilindiğinin bilincidir 1 Mayıs İşçi Bayramı.

1 Mayıs İşçi Bayramı insanın daha iyisini daha güzelini isteme hakkının çoğullaştırılabileceğinin, toplumsallaştırılabileceğinin adıdır.

1 Mayıs İşçi Bayramı insanın mühim olduğunu bilmesi gerektiği ve mühim olduğunu anlaması için ödenen bedellerin unutulmaması gerektiği hakikatidir.

1 Mayıs İşçi Bayramı insanların dünyanın daha yaşanılabilir bir yer kılınmasında elde ettikleri önemli kazanımların ve bu kazanımların elde dilmesi için ödenen bedellerinin hiçbir zaman unutulmayacağının simgesidir.

Velhasıl-ı Kelam 1 Mayıs emek ve emekçilerin insanlığın en kıymetli varlıklarının olduğunun bilinmesinin ve hiç unutulmayacağının bayramla kutlanmasıdır.

virahaber.com / Milliyet

Bu haber toplam 969 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.