1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Gürallar Grup Maldivler'de ada aldı
Gürallar Grup Maldivler'de ada aldı

Gürallar Grup Maldivler'de ada aldı

Gelecek 5 yıllık süreçte 1 milyar TL yatırım hedefleyen Gürallar, '2015'i yeni sektörler yılı' olarak belirledi. Madensuyu pazarına yeni bir oyuncu olarak girmeyi planlayan şirket,Maldivler'de de ada satın aldı.

A+A-

Başta turizm ve sofra camı başta olmak üzere 6 sektörde faaliyet gösteren Kütahya merkezli Gürallar Grubu, önümüzdeki 5 yılda toplam 1 milyar TL'lik yatırım planlıyor. '2015'i yeni sektörler yılı' olarak belirledikleyen grup, bu yıl kendi markasıyla maden suyu pazarına girecek, şehirlerarası karayollarında 'AnaHatun' markalı restoran zinciri oluşturmak için ilk adımı atacak. Ayrıca Ali Bey markasını yurtdışına taşıyarak, Maldivler'de otel açacak.  

2014 YILINDA YÜZDE 30 BÜYÜDÜ 

Gürallar Grubu’nun 2014’te yüzde 30 büyüdüğünü ve 2015'te yatırımlarına devam edeceğini belirten Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, yeni yatırımlarıyla ilgili şu bilgileri paylaştı: Antalya'da Alibey Hotels and Resorts markasıyla 3 tesisimiz bulunuyor. Maldivler'de bir adanın üst kullanım hakkını aldık ve bu yıl içinde yatırıma başlıyoruz. İlk yatırım tutarı 150 milyon TL olacak oteli 2017 Mayıs’ta hizmete açmayı planlıyoruz. Bir diğer yatırımımız ise AnaHatun isimli yol üstü restoranları olacak. İlk tesisimizi Kütahya-Afyon karayolu üzerine açacağız. Yeni adım atacağımız bir diğer sektör de madensuyu pazarı. Burdur’da mineral açısından zengin bir kaynak bulduk. Yıl bitmeden maden sularımız raflardaki yerini alacak. İlk üretim hattına 45 milyon TL yatırım yapacağız.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 11038 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.