1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Hisarönü Yat Festivali için geri sayım başladı
Hisarönü Yat Festivali için geri sayım başladı

Hisarönü Yat Festivali için geri sayım başladı

Hisarönü Yat Festivali, Türkiye’nin keşfedilmeyi bekleyen koylarından Orhaniye’de deniz tutkunları ve sektörü bir araya getiriyor. Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek festivale, “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Cl

A+A-

4-6 Eylül tarihlerinde, çok sayıda teknenin rotayı Marmaris’e çevirmesi ve bu yıl karadan da geniş bir katılım olması bekleniyor. Geçen sene ilki gerçekleşen festival özel geziler, deniz sohbetleri ve sosyal aktivitelerle oldukça zengin bir programa sahip.  

Ege'nin güzel teknelerinin, denizcilerin ve tüm denizseverlerin bir araya gelerek yaz sezonuna görkemli bir veda ettiği Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali, Eylül ayının ilk hafta sonunda gerçekleşecek. Denizde, farklı kategoride tekneler için farklı programlarla Hisarönü Körfezi’nin güzelliklerinin keşfedileceği festival kapsamında IRC sınıfları için bir yarış da planlanıyor. Karada ise, denizi seven tüm misafirlerin keyifli vakit geçireceği aktiviteler düzenlenecek. Festival boyunca Martı Marina & Yacht Club’da deniz sohbetleri, özel konuklar, spor ve çok çeşitli aktiviteler, özel yemek ve partiler gerçekleştirilecek. Ayrıca, hem tekne sahiplerine hem de tüm festival ziyaretçilerine yönelik bir panayır alanı da hazırlanıyor.

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum ile 10 yıldır müşterilerimizin hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz Turkcell Platinum’u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. Hem iş hem sosyal hayatı yoğun olan müşterilerimize karada ve denizde nerede olurlarsa olsunlar, kapılarına kadar hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yılda Türkiye’de ilk olan Hisarönü Yat Festivali’ne verdiğimiz destekle Türkiye’de son yıllarda gelişmekte olan yatçılığı daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Platinum ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz” dedi. 

virahaber.com

Bu haber toplam 972 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.