1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ICCI 2014, İstanbul'da yapılacak
ICCI 2014, İstanbul'da yapılacak

ICCI 2014, İstanbul'da yapılacak

20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

A+A-

20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı (ICCI 2014), 24-25-26 Nisan 2014 tarihlerinde  İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

Sektörel Fuarcılık açıklamasına göre, 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'nın açılışının, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla yapılması bekleniyor.  

Etkinlikte Bakan Yıldız'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Murat Mercan, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Mazıcıoğlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, MÜSI·AD Yönetim Kurulu Başkanı Nail Olpak, ICCI Yürütme Kurulu Başkanı/ETKB Müsteşar Yardımcısı Dr. Selahattin Çimen birer konuşma yapacak.

Konferansın ilk gününde Uluslararası Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Fatih Birol ve Cüneyd Zapsu Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyd Zapsu da davetli konuşmacı olarak yer alacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 961 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.