ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
İDO Sanat Galerisi’nde sergi
22 Ocak 2010 / 09:12
Ressam Aynur Öktem’in farklı resim tekniklerinden oluşan kişisel sergisi “Çeşitlemeler”, Yeni Kadıköy İskelesi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

İstanbul'da modern yolculuk kültürünü yaratan İDO, kentin kültür sanat yaşamına desteğini sürdüyor. Ressam Aynur Öktem’in hayatından izler taşıyan ve sanatçının ilham aldıklarını farklı teknikler kullanarak yansıttığı resim çalışmaları  23 - 30 Ocak tarihleri arasında Yeni Kadıköy İskelesi’nde sergileniyor. 


Ressam Öktem’in kara kalem, akrilik ve yağlı boya çalışmalarını kapsayan eserlerde ağırlıklı doğa ve tarih temalarına yer verilirken, sevgi ve hüzün kavramları yoğun olarak işleniyor. Sergide Öktem’in, sürrealist, kübist ve soyut çizgilerin egemen olduğu 50 eseri yer alıyor.   

 

                 

Yeni Kadıköy İskelesi Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’ndeki açılan “Çeşitlemeler” Sergisi 1 hafta süreyle 10.00- 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

 

 

 

 

 

 

Virahaber

Haberi Paylaş : GoogleGoogle, YahooYahoo, FacebookFacebook, DiggDigg, Del.icio.usDel.icio.us, RedditReddit
Deniz Kültürü Kategorisindeki Diğer Haberler
VİDEO GALERİ
YAZARLAR
ANKET
200 yıllık tarihi gemi inşa ve bakım havuzlarının bulunduğu Haliç Tersanesi'nin, Osmanlı Denizcilik Tarihi'ni bütün yönleriyle yansıtan bir "Denizcilik Müzesi"'ne dönüştürülmesi gerektiği fikrine katılıyor musunuz?
E-BÜLTEN