1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İDO'dan Ramazan Bayramı'na özel 3 bin sefer
İDO'dan Ramazan Bayramı'na özel 3 bin sefer

İDO'dan Ramazan Bayramı'na özel 3 bin sefer

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nı kapsayan 16-19 Temmuz'da “özel bayram tarifesi” uygulayacak.

A+A-

İDO, Ramazan Bayramı için 4 gün boyunca özel bayram hazırlıklara başladı. İDO, bu 4 günlük sürede tüm hatlarda yaklaşık 3000 sefer ile 2 milyon 600 bin yolcu ve 200 bine yakın araç kapasitesi sunacak. 

Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında doldur-boşalt yöntemiyle gece gündüz kesintisiz hizmet verecek olan İDO, dış hat hızlı feribot seferlerinde de şimdiden 27 ek sefer açıkladı. İDO'nun tüm hatlarına bakıldığında, bu 4 günlük sürede hızlı feribot hatlarında 331, deniz otobüsü dış hatlarında 213, deniz otobüsü iç hatlarında 232 ve araba vapuru hatlarında 2 bin 97 adet olmak üzere, toplam 2 bin 873 seferi gerçekleşecek. 

İDO, 4 gün boyunca tüm seferlerde 2 milyon 600 bin yolcu ve yaklaşık 200 bin araç taşıma kapasitesi ile önemli bir rekora imza atacak. Ramazan bayramı dolayısıyla tarifeli seferler yanında ek seferler de koyan İDO, Yenikapı-Bursa Hızlı Feribot hattında 6, Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot hattında 3, Yenikapı-Yalova Hızlı Feribot hattında 8 ve Pendik-Yalova Hızlı Feribot hattında 10 adet olmak üzere, 27 ek seferini şimdiden açıkladı. 

Yoğunlukla birlikte ek seferler de artmaya devam edecek. 15 Temmuz Çarşamba'yı 16 Temmuz Perşembe'ye bağlayan gece Yenikapı-Yalova hattında 2 saat, Pendik-Yalova hattında ise 1 saat aralıkla 24 saat hizmet verilecek. İDO, 17-18-19 Temmuz tarihlerinde deniz otobüsü iç hatlarda hafta sonu ve tatil günleri tarifesi, Sirkeci-Harem araba vapuru hattında ise Pazar tarifesi uygulayacak.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1200 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.