1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İMEAK DTO ve Türk Armatörler Birliği'nin düzenlediği iftar dün gerçekleşti
İMEAK DTO ve Türk Armatörler Birliği'nin düzenlediği iftar dün gerçekleşti

İMEAK DTO ve Türk Armatörler Birliği'nin düzenlediği iftar dün gerçekleşti

İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Türk Armatörler Birliği’nin düzenlediği iftar yemeği dün Büyük Kulüp’te gerçekleştirildi.

A+A-

Denizciliği önde gelen isimlerinin yer aldığı iftar yemeği sektörü biraraya getirdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı eski Müsteşarı Suat Hayri Aka, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme eski Genel Müdürü Cemalettin Şevli, IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, TOBB Denizcilik Meclisi Başkanı Erol Yücel, IMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Türk Armatörler Birliği Başkanı Ahmet Bedri İnce, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ve sektör temsilcilerinin yer aldığı iftar yemeğiyle sektör birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADINIZ"

İftar yemeğinde son zamanlarda sektör ve ülke adına adına önemli iki kayıp yaşandığını belirten İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu “Bu mübarek Ramazan gününde bizleri yalnız bırakmadınız ve yanımızda oldunuz. Sektörümüz çok önemli iki büyüğünü kaybetti. Bunlardan ilki gönlümüzde her zaman yaşayacak olana Şadan Ağabeyimizdi. İkincisi ise sektörümüzün her zaman yanında olan, her sıkıntımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’di. Mekanları cennet olsun. Acılarını her zaman içimizde yaşayacağız. Bu üzüntülerin arasında sevindirici haber ise eski Denizcilik Müsteşarımız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın TBMM Meclis Başkanı seçilmesi. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu’nun ardından kürsüye gelen Türk Armatörler Birliği Başkanı Bedri İnce ise Şadan Kalkavan’ı rahmetle anarak “Onun izinden ve belirlediği misyonla ilerleyeceğiz. Her zaman rahmetle anacağız. Sektörümüzün önünü açmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

43933.jpg

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2186 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.