1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. IRU ve UND ödül töreni gerçekleşti
IRU ve UND ödül töreni gerçekleşti

IRU ve UND ödül töreni gerçekleşti

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Geleneksel İstanbul İftar Yemeği, 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

A+A-

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Geleneksel İstanbul İftar Yemeği 24 Temmuz 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kamu, sivil toplum kuruluşları ve UND üyesi firma temsilcilerinden oluşan yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı iftar yemeği, Yılın Sürücüsü ve Yılın Tepe Yöneticisi ödül törenlerine de sahne oldu.

UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener iftar yemeğinde yaptığı açılış konuşmasında sektörde birlik beraberliğin önemine değinerek, “Zorlu rekabet koşulları altında beraber olmaya akıl birliğine ihtiyaç vardır. Dünyanın ücra köşelerindeki sürücülerimizin birbirleri ile yiyeceklerini paylaştığı gibi bizde birlikteliğe önem vermeliyiz” dedi.

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise yaptığı konuşmada “Güçlü bir Türkiye için Güçlü Lojistiğin önemine değinerek, “19 lojistik üssünün kurulmasını konuşuyoruz. 2018 yılında 277 milyar dolar ihracatı konuşuyoruz, sektör adına seviniyoruz ama yapacak çok işimiz var. Yan yana gelmemiz, beraber hareket etmemiz şart. Yeni Türkiye’nin bundan sonra güçlenerek devam etmesi için uluslararası nakliyeciye düşen her görevi yerine getirmemiz gerekiyor” dedi. Nuhoğlu, “Elbette engellerimiz var, Avrupa’yı trenle geçen tek ülke olarak kalmak istemiyoruz, malların serbest dolaşımının engellemesine karşı durmamız lazım” dedi. Nuhoğlu, sektöre bu konuları çözmek için birlik çağrısında bundu.

Geceye katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Bülent Gedikli ise konuşmasında lojistik sektörünün öneminden bahsederek, kamu ve özel sektör işbirliğinin sağlanmasında her türlü katkıyı sağlayacağını, kendisini UND ailesi içerisinde hissettiğini belirtti.

IRU ve UND’den En İyilere Ödül!

Gecede, IRU* UND Karayolu Nakliye Şirketi Yılın Tepe Yöneticisi, ve Yılın Sürücüsü Ödülleri de sahiplerini buldu. Yılın Sürücüsü ve Yılın Tepe Yöneticisi ödül törenlerinin açılış konuşmasını IRU Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Salah yaptı. Salah, “Nakliyecilerimizin yurtdışındaki elçileri, profesyonel sürücülerimiz ve içinde bulunduğu sektörü 1 adım ileri taşıma vizyonuna sahip bulunan yöneticilerimizi buradan kutluyorum, sektörümüz sizlerle daha güçlü yerlere gelecektir” dedi.

Yılın Tepe Yöneticileri Baykara ve Ataman

IRU Karayolu Nakliye Şirketi Tepe Yöneticisi Ödülü IRU Yönetim Kurulu tarafından kararlaştırılmış olan ödül kriterleri doğrultusunda son 3 yıldır alanında uzman sektör temsilcilerine veriliyor. Meslek ilkelerine saygılı, kurumsallığa önem veren, içinde bulunduğu sektörü bir adım ileri taşıma vizyonuna sahip bulunan ve bunu tüm çalışmalarıyla ortaya koymuş olan 10 yöneticiye İftar yemeğinde ödülleri verildi.

10 yönetici arasından eşit puana sahip olan Murat BAYKARA ve Tuğbay ATAMAN büyük ödüle layık görüldü. Tepe yöneticilerine ödüllerini UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, AKP İstanbul Millet Vekili Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Hamza Demirdelen, IRU Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Salah takdim etti.

Yılın Sürücüsü Narman

Araçları güvenli şekilde kullanan, çalışmakta oldukları şirketlere ve meslek kurallarına bağlılık gösteren 25 ülkeden toplam 1041 Profesyonel Sürücü, IRU Yönetim Kurulu’nun yaptığı değerlendirmeden başarıyla geçerek “2013 Yılı IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı” ödülünü almaya hak kazandı. Ülkemiz ise bu ödülü almaya hak kazanan 82 Profesyonel Sürücü ile tüm IRU Üyesi Dernekler arasında ilk sıralarda yer aldı.

TÜVTURK sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül töreninde 82 sürücüye onur nişanları, UND İstişare Kurulu Başkanı Bahaddin Karakuş tarafından verildi. IRU Onur Nişanı kazanan sürücüler arasında seçilen Yılın Sürücüsü ise OMSAN Lojistik firması sürücüsü Hasan NARMAN oldu. Narman’a, 2.500 TL değerindeki “Yılın Sürücüsü” ödülü UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve sektör duayeni Ali Osman Ulusoy tarafından takdim edildi.

IRU UND Yılın Tepe Yöneticisi Ödülü Almaya Hak Kazanmış Yöneticilerimiz;

Adnan Ağaçlı (Ağaçlı Petrol Ve Tic. Ltd. Şti.), Ahmet Uzel (Balnak Nak. Ve Loj. Hiz. Tic. A.Ş.),Ali Ahmet Yüksel-(Yüksel Ulus. Taş. Turz. Ve Tic. A.Ş.),Ferhat Selamoğlu ( Selamoğlu Nak. Ve Tic. A.Ş.),Fethi Çapar( Martı Trans Ulus. Nak. Tic. A.Ş.),Hasan Bakımcı( Bkm Lojistik Taşımacılık Tic. Ltd. Şti.), Kemal Gül ( Gülsan Ulus. Taş.), Murat Baykara (Baynak Ulus. Nak. Turz. Dış Tic. Ltd. Şti.), Memik Hilmi Taner( Şahin Nak. Ve Tic. San. A.Ş.) ,Tuğbay Ataman (Kıta Ulaş. Hiz. Tic. A.Ş.)

Yılın Sürücüsü Ödülü Almaya Hak kazanan sürücülerimiz

1) BALNAK NAK. VE LOJ. HİZM. TİC.A. Ş.

Abdullah Çalışkan, Ahmet Tuğ, Aydın Çalışkan; Cevdet Sever, Mehmet Hadi İnan, Nuri Ergen.

2) BARSAN GLOBAL LOJİSTİK VE GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ A.Ş

Muharrem Ateş, İsmail Arıcı, Mehmet Pehlivan, Şirin Öztürk, Vahit Karbuz.

3) ÇAĞ NAKLİYAT TİC.VE SAN.A.Ş.

Basri Ataş

4) EYÜP LOJİSTİK ULUSLARARASI KARA VE DENİZ NAKLİYAT TİCARET A.Ş.

Ahmet Yaşar, Ali Şahbudak, Enver Koçak Özdemir, Maho Özçelik, Mehmet Özkent, Şaban Gündeş.

5) GÜLSAN ULUS.TAŞ.LTD.ŞTİ.

Hikmet Beyaz, Mustafa Kılıç, Necmettin Akbay

6) MARS LOJİSTİK ULUS.TAŞ.DEP.DAĞ. VE TİC.A.Ş.

Adnan Kara, Adnan Koçlar, Ahmet Akdağ, Ali Yalçın, Aytekin Akdeveci, Aziz Güneş, Bülent Koç, Cemil Aktaş, Dursun Kamalak, Erdoğan Keser, Güneri Yaşar, Halil Geleş, Hayri Hamarat, Hüseyin Ali Özen, İbrahim Üstündağ İsmail Can, İsmail Sağdıç, Mehmet Emin Katran, Mustafa Önal, Ramazan Cengiz Ağma, Sadık Gültekin, Şafak Muzaffer Üzenir, Salih Şahin, Salim Yılmaz.

7) OMSAN LOJİSTİK A.Ş

Yüksel Kırgözoğlu, Adil Günay, Adnan Çelik, Bayram Şahin, Celil Varış, Hamit Gözübatık, Mehmet Bozkurt, Mümin Karaca, Nevzat Aktaş, Ramadan Mutlu, Tahsin Eldemir, Ali Narman, Cemali Akbaş, Erdoğan Günal, Feti Tilbe, Halil İbrahim Bozkan, Hasan Narman, İsmail Ünsal, İsmet Altın, Kamuran Gülter, Metin Taylan, Ömer Oğuz, Orhan Karakaya, Rasim Kiliç, Yusuf Yücel Özkan.

8) PAY NAKLİYAT İNŞ. TURZ. SAN.VE TİÇ.A.Ş.

Akın Abacı, Cahit Özsoy, Mustafa Günülal.

9) S.S.ULUS. KAYNASLI MOT.TAS.KOOP.

Ramazan Yirmibeş

10) SAĞLIK TRANSPORT NAKLİYE VE TİCARET LTD.ŞTİ.

Hayrettin Türkyolu

11) TROYKA ULUSLAR ARASI NAKLİYAT VE TİC.A. Ş.

Habib Kabakçı, Mehmet Bal, Ömer Fırat Akalın, Zekeriya Kurt, Nuri Vatan, Mürteza Alican.

12) ULUSOY ULUSL. NAK.VE TİC.A.Ş.

Meral Saral

und_iftar-(1).20130726135308.jpg

und_iftar-(2).jpg

und_iftar-(3).jpg

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1698 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.