1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. İş dünyası balık için Bodrum'da buluşacak
İş dünyası balık için Bodrum'da buluşacak

İş dünyası balık için Bodrum'da buluşacak

Bodrum Milta Marina ve Marina Yacht Club Bodrum’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Bodrum Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası iş dünyasını balık için buluşturacak.

A+A-

Geleneksel turizm anlayışına renk katmak, Bodrum Yarımadası ve Gökova Körfezinin tarihi ve sosyal zenginliklerin yanında doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacı ile başlatılan ve bu sene altıncısı düzenlenen "Bodrum Açık Deniz Sportif Olta Balıkçılığı Turnuvası", 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Bodrum Milta Marina'da gerçekleşecek.

 

Turnuvaya Turgut Konukoğlu, Can Özer, Rıza Kutlu Işık, Oktay Mahmudi, Alp Kırşan, Ekrem Vardar, Rıza Sarraf gibi sportif balıkçılığa gönül veren iş ve cemiyet hayatından bir çok ünlü isim katılıyor.

 

Düzenlenecek turnuvaya katılacaklar, dostluk ve tecrübe kazanımlarının yanında, dereceye girmeleri durumunda, Toplam 10.000 ABD Doları para ödülü yanı sıra çeşitli ödüllere sahip olacak.

 

Bodrum Açık Deniz Sportif Olta Balıkçılığı Turnuvası sportif amaçlı yapılıyor, IGFA (Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu) Sportif Balıkçılık Deniz Kuralları ve Bodrum Sportif Balıkçılık Turnuvasına özgün kurallar uygulanıyor. Ayrıca çevreyi korumak ve Sürdürülebilir Balıkçılığı sağlamak amacıyla "Yakala ve Sal" ve etik kurallar turnuvada öncelikle uygulanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.