1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Isı Pompası büyük ilgi gördü
Isı Pompası büyük ilgi gördü

Isı Pompası büyük ilgi gördü

30. Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show Fuarı'na katılan AYA GRUP A.Ş'nin marin araç gereçleri ve ısı pompası ürünleri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

A+A-

30. Uluslar arası İstanbul Shop&Miles Boat Show, 19-24 Ekim tarihleri arasında MARİNTURK İSTANBUL CITY PORT'da gerçekleşti.

Yüzlerce yeni teknenin sergilendiği fuar alanında AYA GRUP A.Ş, marin araç gereçleri ve ısı pompası ürünleri ile fuar alanında ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Teknelerde Enerji Çözümleri…
Fuar alanında sergilenen marin buzdolapları, ocak, fırın, bulaşık makinesi, sanitasyon, klima gibi tekne araç-gereçlerinin yanı sıra güneş panelleri ve rüzgar jeneratörleri oldukça ilgi gördü. Yüzlerce deniz tutkununun ziyaret ettiği stantta yer alan bir diğer dikkat çekici ürün ise ISI POMPASI oldu.

Neden Isı Pompası?
“1=4 eder mi ?” sloganı ile gündeme gelen Isı Pompası; havadan ya da sudan almış olduğu enerjiyi, villa, ev ve iş yerlerinin ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyaçlarını tek cihazla karşılamaktadır. Aynı zamanda havuz ısıtmasında da kullanılan sistem, fosil yakıtlardan tamamiyle bağımsız olarak çalışır ve herhangi bir emisyon açığa çıkarmaz. En büyük avantajı çevre dostu ve son derece ekonomik olmasıdır.

AYA Grup A.Ş önümüzde ki yıllarda da hem tekne yarış sponsorlukları hem de fuar katılımlarıyla deniz tutkunlarına hizmet vermeye devam edecek.

1.20111102113525.jpg

Virahaber

 

Bu haber toplam 2061 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.