1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "İsimsiz ve Sınırsız" Grubu, GMO yönetimine aday oldu
"İsimsiz ve Sınırsız" Grubu, GMO yönetimine aday oldu

"İsimsiz ve Sınırsız" Grubu, GMO yönetimine aday oldu

“İsimsiz ve Sınırsız'’ Mühendisler Grubu adı altında bir araya gelen Gemi Mühendisleri, TMMOB GMO 44. Dönem Yönetimine talip olduklarını açıkladılar.

A+A-

19-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 44. Dönem Genel Kurulu için listeler yarışı başladı.

Daha önce “Katılımcı Gemi Mühendisleri” ve “Meslekte Birlik Grubu” adı altında gemi mühendisleri iki ayrı liste ile GMO Yönetimine talip olurken, "İsimsiz ve Sınırsız" adı altında 3. bir grup GMO 44. Dönem Yönetimi'ne talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.

"İsimsiz ve Sınırsız" Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, amaçlarının Gemi Mühendisleri Odası seçimlerinde, demokratik bir seçenek oluşturma hakkını kullanmak üzere, Gemi Mühendislerinin tek meslek örgütü olan GMO çatısı altında bir araya gelme kararı verdiklerini kaydettiler.

GMO 44. Dönem Yönetimine talip olduklarını belirten "İsimsiz ve Sınırsız" Grubu, kendilerinin tüm gemi mühendislerinin demokratik katılımına açık olduklarını ifade ederek, sınırları çizilmediği bir yapı içinde bulunduklarını dile getirdiler.

gmo_aday_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1140 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.