1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İspanya Başbakanı Ankara'ya geliyor
İspanya Başbakanı Ankara'ya geliyor

İspanya Başbakanı Ankara'ya geliyor

Ispanya Başbakanı Mariano Rajoy, yarın üç bakanla Ankara’ya geliyor. İspanyol Navantia firmasının Sedef Gemi ile kazandığı Havuzlu Çıkarma Gemisi ihalesi de Mariano Rajoy’un önemli gündem maddelerinden birini oluşturuyor.

A+A-

Ispanya Başbakanı Mariano Rajoy, yarın üç bakanla Ankara’yı ziyaret ediyor.

Içişleri Bakanı Jorge Fernandez Diaz, Savunma Bakanı Pedro Morenes ve Kalkınma Bakanı Ana Pastor ile 5. Türkiye-Ispanya Yüksek Düzeyli Toplantısı'na katılacak olan Rajoy’un önemli siyasi, ekonomik ve ticari meseleleri ele alacağı bildirildi.

Ispanya Başbakanı Rajoy, Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya gelecek. Daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşecek olan Mariano Rajoy, iki ülke arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin yanısıra Avrupa Birliği ve Suriye’deki iç savaş gibi uluslararası konuları değerlendirecek.

Rajoy, Ispanyol şirketi Comsa Emte’nin katıldığı Batıkent-Sincan metro hattının açılışını Başbakan Erdoğan ile birlikte yapacak.

Sedef Tersanesi'nin Ispanyol Navantia firması ile kazandığı Havuzlu Çıkarma Gemisi ihalesi de Mariano Rajoy’un önemli gündem maddelerinden birini oluşturuyor.

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.