1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. İstanbul Boğazı'nda Jehan Barbur rüzgarı esti
İstanbul Boğazı'nda Jehan Barbur rüzgarı esti

İstanbul Boğazı'nda Jehan Barbur rüzgarı esti

60 m² dün İstanbul Boğazı'na Jehan Barbur için demir attı. Tosun Paşa teknesinde gerçekleşen konserde, bütün konuklar müziğe ve Boğaz'a doydu.

A+A-

Kabataş İskelesi'nde konuklarını almaya başlayan tekne, 20.30'da Beylerbeyi'ne doğru harekete geçti. Tekne, Beylerbeyi'nden de konuklarını alınca Boğaz turu ve Jehan Barbur konseri başladı. 'Sizler Hiç Yokken' adlı albümünden 'Naz Barı' şarkısıyla konsere başlayan Jehan Barbur, aynı albümünden 'Ellerimde Kelimeler' şarkısıyla devam etti. Ünlü caz vokalisti Barbur, duygularını 'Bizim için çok güzel bir tecrübe. İstanbul manzarısı varken bizi izliyorsunuz' sözleriyle dile getirdi. Konserin ilerleyen dakikalarında Jehan Barbur hem kendi şarkılarından hem de repertuarından birçok şarkı söyledi. Barbur saat 23.30'da sahneden indi, tekne ise iskelelere geri döndü.

Gece boyunca 60 m²,Periscope üzerinden canlı yayın yaptı. 60 m²'nin konuklarına ufak bir sürprizi de vardı. Masalara koyulan küçük kağıtlarda "Jehan Barbur'un fotoğrafını çek, #60metrekare hashtagiyle sosyal medyada paylaş, 16 Ekim'deki 'Tanju Okan'a saygı gecesi'ne çift kişilik davetiye kazanma şansı yakala" yazıyordu.

jehankonser1.jpg

jehankonser2.jpg

jehankonser3.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 1299 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.