1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İtalyanlar Uluslararası İstanbul Boat Show'a geliyor
İtalyanlar Uluslararası İstanbul Boat Show'a geliyor

İtalyanlar Uluslararası İstanbul Boat Show'a geliyor

İzmir İtalyan Ticaret Odası, Avrupa’nın sayılı denizcilik fuarları arasında yer alan, Türkiye’nin ilk ve en eski denizcilik fuarı Uluslararası İstanbul Boat Show için heyet organizasyonu yapacak.

A+A-

Bugüne kadar düzenlediği alım heyetleri organizasyonlarında sağlanan ikili anlaşmalarla Türk sanayicilerin yüzünü güldüren İzmir İtalyan Ticaret Odası, 6–11 Ekim 2015 arasında devam edecek İstanbul Boat Show için çalışmalarının sonuna geldi. Ülke ekonomisine katkı sağlayacak her ticari etkinlik için İtalya ile Türkiye arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, bugüne kadar İzmir ile İtalya arasında birbirinden güzel projelere imza attıklarını söyledi.

‘Denizcilik sektörünü önemsiyoruz’

Odanın denizcilik sektörünü son derece önemsediğini ve daha önce özellikle yatçılıkla ilgili birçok çalışma yaptıklarını belirten Akdurak, “Her yıl en az bir kez, yat ve yatçılık malzemeleri üreten İtalyan ve Türk firmalarını biraraya getiriyoruz. Sektör temsilcilerine yönelik desteklerimizi fuarlar için de sürdürüyoruz. Yatçılık sektöründe ülkemizde önemli yeri bulunan İstanbul Boat Show fuarına da İtalya’dan sektör temsilcilerini getiriyoruz. Böylelikle fuarın daha verimli geçmesi için gerekli katkıyı koyduğumuzu düşünüyorum.” diye konuştu.

Deniz üzerinde olacak

Deniz üzerindeki tek marin fuarı olma ayrıcalığına sahip İstanbul Boat Show, bu yıl 35. kez düzenlenecek. Deniz üzerinde olması, farklı boylarda mega yat, süper yat, yelkenli, katamaran ve sürat tekneleriyle çeşitli tekne donanımları, malzemeleri ve aksesuarlarının sergilenmesine imkan sağlıyor. Fuar boyunca seminer programları ve uygulamalı dersler de olacak. Sektör ve iş dünyasına dair önemli ödüller almış tasarımcıların yer alacağı fuarda marina sohbetleri, yelken ve kürek yarışları, deniz konulu sergiler gibi katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek çok sayıda etkinlik yer alacak.

virahaber.com

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.