1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İTÜ DEFAMED (YDO) 24. Kış Buluşması gerçekleşti
İTÜ DEFAMED (YDO) 24. Kış Buluşması gerçekleşti

İTÜ DEFAMED (YDO) 24. Kış Buluşması gerçekleşti

24. Geleneksel Kış Toplantısı, 8 Kasım Cumartesi günü İTÜ Denizcilik Fakültesi-Yüksek Denizcilik Okulu Mezunları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlendi. Bu sene 24.’sü yapılan güzel buluşma Kuşadası Pine Bay Resort Hotel’de gerçekleşti.

A+A-

7 Kasım Cuma gününden başlayarak Kuşadası’na gelerek otele giriş yapan tüm mezun, aile ve denizci dostları 8 Kasım Cumartesi açık havada yapılan ‘Hoşgeldiniz Kokteyli’ nden sonra Gala yemeğine katıldı.

Gala yemeğinde İTÜ Defamed İzmir Şubesi Başkanı Süleyman ERŞENLER (Gv. 02) açılış konuşmasını yaparak, katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini sundu. Destekçilere verilen plaketlerden sonra orkestra, dans gösterisi ve sürprizler ile geceye devam edildi. Duayenlerimizden Kapt. Altay ALTUĞ (Gv. 52) mini mızıka konseri ile, Müh. Erkan DERELİ (Mk.74) de güzel sesi ile geceye renk kattı.

Geceyi otelde geçiren 500'e yakın mezun, aileleri ve denizci dostları ile biraraya gelme şansı buldu. Okuldaki öğrencilerden seçili bir grup da derneğin misafiri olarak kış toplantısına katıldı. Böylece mezun-öğrenci dayanışmasına katkıda bulunuldu. 

9 Kasım Pazar sabah kahvaltısından sonra da mezunlar toplantısı yapıldı. Pazar sabah toplantısında Yelken Kulubü öğrencileri adına Yiğitcan SAKA ve O. Nuri YAVUZER, STS Bodrum yelkenlisi ile katıldıkları uluslararası "SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014" yarışındaki birincilik başarıları hakkında sunum yaparak destekçilerine teşekkür ettiler.

Mezunlarımızdan Ferit Biren (Gv51), Altay Altuğ (Gv52), Hakkı Toros (Mk70), Erkan Dereli (Mk74), Feramuz Aşkın (Mk79), Baybora YILDIRIM (Gv97) pazar sabah toplantısında söz alarak açıklamalarda bulundu.

Toplantıya ev sahipliği yapan İTÜ DEFAMED-YDO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ERŞENLER, Yönetim Kurulu üyeleri; Çağlar PINAR (Gv00), Ceyhun Can YILDIZ (Gv02), Berk SERTER (Gv 04), Onur TONGÜL (Mk 04) ve Bahadır DEMİRAY(Gv07) adına organizasyona katılan ve emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Kapanış konuşmasını UDHB Bakan Müşavirimiz ve değerli mezunumuz Sn. Cemalettin Şevli yaparak Türk Denizciliğinin kat ettiği yollardan ve mevcut sorunlarından bahsederek, denizciliğimizin kısa zamanda daha da gelişeceği sinyallerini verdi. 

foto-galeri-003.jpg

 

 

 

 

virahaber.com
 

 

 

 

 


 

Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.