1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İÜ Denizcilik Sektör Günleri gerçekleştirildi
İÜ Denizcilik Sektör Günleri gerçekleştirildi

İÜ Denizcilik Sektör Günleri gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi Denizcilik Sektör Günleri bu yıl “Denizcilik Sektör Günleri '14” adı altında güverte öğrencilerine yönelik gerçekleşti. Etkinliğe katılan sektör temsilcileri birikimlerini öğrencilere aktardı.

A+A-

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Denizcilik Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Denizcilik Sektör Günleri bu yıl “Denizcilik Sektör Günleri 14” adı altında güverte öğrencilerine yönelik gerçekleşti.

Etkinlik 9,10,11 Aralık tarihlerinde Ulaştırma ve Lojistik M.Y.O Oditoryum'da gerçekleşti. Etkinliğin ilk günü  Medkon Lines ve Arkas Line ağırlandı ve ardından kokteyl ile devam etti. “Denizcilik Sektör Günleri '14” etkinliğinin ikinci günü ise  Beşiktaş Denizcilik, Kıran Holding,Yasa Holding ve Aybars Oruç öğrencilerin karşısına çıkıp, bilgi ve birikimlerini aktardı. Etkinliğin üçüncü gün ise Zenith , Atlantis Tankers Groups , DADDER ağırlandı. 

“Denizcilik Sektör Günleri '14” ün açılışı, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Yıldız'nın konuşmasını takiben  Denizcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve işletme opsiyonu üçüncü sınıf öğrencisi Buse Akıncı 'nın konuşmaları ile gerçekleşti. Denizcilik Sektör Günleri sektörü tanımak ve kariyer planlaması yapmak adına düzenlenen en önemli ve en yararlı etkinlik olarak bilinen “Denizcilik Sektör Günleri '14” de öğrenciler akıllarındaki sorulara, merak ettikleri konulara cevap bulabilme şansı yakaladı.

iu1.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.