1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. İZFAŞ BOATSHOW İzmir Fuarı için güçbirliği
İZFAŞ BOATSHOW İzmir Fuarı için güçbirliği

İZFAŞ BOATSHOW İzmir Fuarı için güçbirliği

7 - 11 Mayıs 2014 tarihlerinde denizseverlerle buluşacak BOAT İZMİR Fuarı için İZFAŞ ve Deniz Ticaret Odası yetkilileri bir araya geldi.

A+A-

7 - 11 Mayıs 2014 tarihlerinde denizseverlerle buluşacak BOAT İZMİR Fuarı için İZFAŞ ve Deniz Ticaret Odası yetkilileri bir araya geldi.

Toplantıya, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir ÖRS, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf ÖZTÜRK, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve YATMAR Yatçılık Firma Sahibi Argun GÜNDÜÇ, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Genel Sekreteri Halil HATİPOĞLU ve İZFAŞ yöneticileri katıldı. Fuara ilişkin pazarlama, tanıtım ve etkinlik çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda, BOAT İZMİR Fuarı için güçbirliği yapıldı.

“DENİZ TİCARET ODASI’NDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Tüm deniz tutkunlarından BAOT İZMİR Fuarı’nı desteklemelerini dileyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir ÖRS “Fuarların ilk yılları çok önemli, bu yıl ikinci kez BOAT İZMİR’i düzenleyeceğiz. Fuarımıza katılım sağlanması noktasında, tanıtım ve etkinliklerinde Deniz Ticaret Odası’ndan destek bekliyoruz. Fuarımızın sahiplenilmesini daha da güçlenmesini arzu ediyoruz. Özellikle deniz sevdalısı herkesin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz” dedi.

“ÖZTÜRK:DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi olarak BOAT İZMİR Fuarı’nı çok önemsediklerini belirten DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf ÖZTÜRK, oda olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

2012 yılında 151 katılımcı ile tek holde gerçekleştirilen fuar, bu yıl 200’e yakın katılımcısıyla 2 ve 3 no’lu hollerde düzenlenecek.Yurt içi tanıtımın yanı sıra yurt dışı tanıtım ve pazarlama çalışmalarına ağırlık verilen BOAT İZMİR Fuarı’nda; ABD, Almanya, BAE, Danimarka, İngiltere, İzlanda, KKTC, Norveç, Romanya, Yeni Zelanda ve Yunanistan başta olmak üzere birçok ülkede tanıtımlara devam ediliyor.

2012 yılında ilk kez düzenlenen BOAT İZMİR ziyaretçilerinden gördüğü büyük ilgiyle İzmir’de çok özlenen bir fuar olduğunu gösterdi. DTO İzmir Şubesi, İZFAŞ, İzmir Yelken İl Temsilciliği ve Karşıyaka Yelken Şubesi koordinesinde düzenlenen Yelken Yarışları başta olmak üzere paralel etkinliklerle de deniz tutkunlarına keyifli bir fuar yaşattı. Bu yıl da renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak BOAT İZMİR Fuarı, profesyonel ve son tüketiciye açık olarak gerçekleştiriliyor.


İZFAŞ BOAT İZMİR - 2’nci Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı’nda yer alacak ürün grupları şöyle; tekne, yat, ekipman ve aksesuarları, motor ve güç sistemleri, aydınlatma ve donanımları, ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, elektronik cihaz ve donanımları, tekne iç dekorasyon ve malzemeleri, tekne imalat ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları ve ekipmanları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, güvenlik ve alarm sistemleri, deniz turizmi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 1127 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.