1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. İzmir Fuarı 6 sergiye ev sahipliği yapacak
İzmir Fuarı 6 sergiye ev sahipliği yapacak

İzmir Fuarı 6 sergiye ev sahipliği yapacak

İZFAŞ tarafından 29 Ağustos - 7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı, 6 farklı sergiye ev sahipliği yapacak.

A+A-

İEF'de, Elprado Sanat Galerisi işbirliğinde Uluslararası Sanat Günleri Sergisi, Türksoy işbirliğinde Uluslararası Sanat Günleri Sergisi, Türk Sineması'nın 100. Yılı Sergisi, Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Sergisi, Osman Kartaler Kaligrafi Sergisi ve Ege Otomotiv Derneği İşbirliğiyle Klasik & Spor Otomobil ve Motosiklet Sergisi açılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda 19 yıldır düzenlenen ve bir gelenek hale gelen Uluslararası Sanat Günleri Resim Sergisi bu yıl da iki farklı alanda organize edildi. Sergilerde; Azerbaycan, Altay, Bulgaristan, Başkordistan, Fransa, Gagavuzyeri, Gürcistan, Hakas, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Özbekistan, Rusya, Sha Yakut, Tataristan, Tiva Türkmanistan ve Türkiye yer alıyor.

BEYAZ PERDEDEN YANSIYAN HATIRALAR FUAR'DA

Türk Sineması'nın 100. yılı nedeniyle oluşturulan Türk Sineması'nın 100. Yılı Sergisinde; Türkan Şoray'ın kıyafetleri, Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'a özel bir köşe ve Türk sinemasına emek vermiş değerli sanatçıların fotoğrafları ile afişleri sergilenecek.

KLASİKLER GÖZDE OLACAK

Birçok renkli etkinliğe ve sergiye ev sahipliği yapacak İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, Klasik & Spor Otomobil ve Motosiklet Sergisi dikkat çekecek. Geçmişin en revaçta olan otomobilleri İzmir Fuarı'nda sergilenecek. 1948 modelden başlayan orijinalliği bozulmamış 50'den fazla klasik otomobilin yer alacağı sergi, klasik araç tutkunlarını bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 2158 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.